Yeni sezon, yeni motor. Bi' hayırlı olsun alırım.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Selamlar, 1 aylık 2. el motor arayışım en son 0 Dominar 400 UG ile son buldu. Çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin. Varsa bi hayırlı olsun dilekleriniz ve önerilerinizi alırım. Şu an 120 KM'de. Kronik trip resetleme sorunu 11 km'de kendini gösterdi ama daha sonra yaşamadım.

Kısacası durumlar bu şekilde :).

NrTOCo.jpg

NrTjiU.jpg

NrTHm8.jpg

NrTL6j.jpg

NrTXtH.jpg

Hayırlı olsun kanka. Çok güzel ve mantıklı bir motor. Bi driftçi daha gitti desene. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, hadi bakalım kazasız belasız sürmeniz dileğiyle. Gaza bastın mı gidiyor mu, frene bastın mı duruyor mu, gidonu çevirdin mi dönüyor mu bunlara bakın, trip resetlemiş etmiş vs takılmayın. Motorunuzun keyfini yaşayın.

Maşallah dostum çok güzel makina daha bugün bakmıştım baya hoşuma gitmişti. Tekerine taş değmesin kazasız belasız kullan.

Hayırlı olsun.
Vay bee 2 sene önce Eğirdir Dağ komandoda askerlik yapmıştım resimleri görünce aklıma geldi :D

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Bol bol güzel anılar katsın size. :rendeer:

Ülkemizdeki 2. el piyasa ürünlere sıfıra yakın ve sıfırdan daha pahalı fiyat çektiğimiz sürece, müşteriler her zaman sıfıra yönelirler. Yakında 2. el piyasası iyice durma noktasına gelir.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hayırlı olsun kanka. Çok güzel ve mantıklı bir motor. Bi driftçi daha gitti desene. :)

Çok sağol kanka. Drift bu seneki turlarda yetmeyecekti. Takviye yaptık :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Hayırlı olsun, hadi bakalım kazasız belasız sürmeniz dileğiyle. Gaza bastın mı gidiyor mu, frene bastın mı duruyor mu, gidonu çevirdin mi dönüyor mu bunlara bakın, trip resetlemiş etmiş vs takılmayın. Motorunuzun keyfini yaşayın.

Valla Tommy Abi :), trip metreye falan hiç kafamı takmadım. Çok keyifli makina. Hele Drift'ten sonra çok güzel geliyor. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Allah kazalardan ve belalardan sakındırsın.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Maşallah dostum çok güzel makina daha bugün bakmıştım baya hoşuma gitmişti. Tekerine taş değmesin kazasız belasız kullan.

Daha bir kaç gün önce size Hayırlı olsun yazmıştım :) Şimdi nasip banaymış :). Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Hayırlı olsun.
Vay bee 2 sene önce Eğirdir Dağ komandoda askerlik yapmıştım resimleri görünce aklıma geldi :D
Teşekkür ederim

:mrgreen: aslen Eğirdirliyim. Eğer buralara gelirsen özel mesajdan ulaş bana. Çay kahve yemek ne istersen benden :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Bol bol güzel anılar katsın size. :rendeer:

Ülkemizdeki 2. el piyasa ürünlere sıfıra yakın ve sıfırdan daha pahalı fiyat çektiğimiz sürece, müşteriler her zaman sıfıra yönelirler. Yakında 2. el piyasası iyice durma noktasına gelir.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. :)

Hocam benim hikayemde durum biraz farklı ama dediğiniz doğru. Girin malum siteye bakın şimdi. Sıfırı ikinci elinden ucuz bu motorun :). Ben normal dominar bakıyordum. Biraz borca girip düzeltilmiş versiyon almak istedim.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. 2600 kilometredir kullanıyorum oldukça memnunum. GP Kompozit 48cm ön tur camını tavsiye ederim rüzgarı çok etkiliyor.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hayırlı olsun Allah kazalardan ve belalardan sakındırsın.

Çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Bu arada yazmadan edemeyeceğim. Motoru alırken, tescil ettirirken, plaka seçerken, noterde beklerken kısaca her zaman yanımda olan kardeşim @yurekli_emin'e çok teşekkür ederim. Adam resmen benim stresimi çekti motoru alırken :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. 2600 kilometredir kullanıyorum oldukça memnunum. GP Kompozit 48cm ön tur camını tavsiye ederim rüzgarı çok etkiliyor.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ön cam şart fakat şu an bütçemi biraz yordum. İnşallah bir iki ay sonra alacağım. Notumu aldım, sağolun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok sağol kanka. Drift bu seneki turlarda yetmeyecekti. Takviye yaptık :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Valla Tommy Abi :), trip metreye falan hiç kafamı takmadım. Çok keyifli makina. Hele Drift'ten sonra çok güzel geliyor. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Benim ilk motorum Rks Titanic 150-S'ti, acaip memnundum, bir gün Domi test ettim, gücü gördüm, o hafta sattım Rks'yi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olması dileğiyle, güle güle kullanın.

Hayırlı olsun biraderim , kazasız belasız güzel günlerde süresin..

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hayırlı olması dileğiyle, güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Güzel günlerde kullanın

Hayirli olsun, gule gule kullanin :)

Hayırlı olsun biraderim , kazasız belasız güzel günlerde süresin..

Çok teşekkür ederim, sağolun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

Hayırlı olsun, fiyat bandındaki en mantıklı seçim.

Teşekkür ederimm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar