Aniden oldu..

Son iki haftadır kendımı bıcok kez yolda anlamsızca scooter'lara bakarken buldum. hatta farkında olmadan bıkac yere gırıp fıyat bile almısım. Bu ılgınclıkler daha sonra yerını detaylı arastırmalara bıraktı ve en sonunda hıssettıgım en guçlu sey aslında onlara bınmeyı cok ıstedıgım... Sıteyı dun gece 22:00 ıtıbarıyle google dan aratırken buldum ve hala bılgı topluyorum. Sanırım bundan sonra sık sık bılgı alısverısı yapıcas. Tum motor tutkunlarının yolu da şansı da acık olsun diyorum... Merhaba arkadaslar. dedıgım gıbı, hersey aniden oldu...:silent:

geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar diliyorum. sende bu hastalıga yakalandın demek. hep böyle olur zaten ne oldugunu anlamadan siteye üye oluverirsin.

aramıza hoşgeldin:rendeer: inş. hoşça vakit geçirirsin aradıgını bulursun...

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun kardeşim, giyim kuşam motor derken önünde ekonomini sarsacak bir uğraş. Şu motor böyle bu böyle, şöyle bindim böyle düştüm derken hiç bitmeyecek uzun geyikler, seni bekler.
Hoşgeldin kardeşim....

Bende yakın iki nokta arasında hafta da üç kere yaptığım gidiş gelişi kolaylaştırmak için bir iki teker "bisiklet" almaya niyetlenerek başlamıştım. Sonra bu yokuşlar pedal çevirmekle çıkılmaz derken şimdi CBR 600F'e hafta da yedigün biniyorum.

hoş geldin aramıza ben de bu siteyi bu tür arayışlar içinde buldum ve şu an hem ehliyet hem de motor sahibiyim. darısı başına artık.

aynen devam
içindeki duylara gem vurmaya çalışma yapamazsın,
her geçen motorun arkasından bakmadan edemezsin,
hoşgeldin,

hoş geldin arkadaşım , iyi yapmışsın kısa zamanda motorunu al ama dikkatli ol hava şartları değişken olucak artık , her zaman full koruma giyin....:cat:

Nihahaha bizden kurtuluşun yok artık ::dalga:: ::dalga::
Hoşgeldin, sefalar getirdin tabii kiç Bizden hiç kopamamak üzere :wiinkk:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Motoru alırken dikkat et, hemen sıkılacagın birsey alma, sevdigin tarzda al 1 kere al:) Ben de senin gibi basladım ve ikinci motorumu aldım 1 sene içinde:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle hoşgeldiniz.
Umarım aradığınızı forum içerisinde bulur, paylaşımcı olursunuz.
Bu arada amma çok paşa oldu forumda yaw...

Hoşgeldin, bu hastalık tedavi edilmez, sadece motosiklet sürerek alevlenmesi önlenir :).

aynen devam
içindeki duylara gem vurmaya çalışma yapamazsın,
her geçen motorun arkasından bakmadan edemezsin,
hoşgeldin,

bu her motor arkasından bakma bende de oluo
oysa ki 3-4 ay öncesine kadar motor hiçbi şekilde ilgimi çekmezdi:pr:
ama şimdi motor alma ve kullanma merakı acayip dercede yoğun
en kısa zamanda inşallah
haydi hayırlısı
hoşgeldin:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar