Arkadaşlara katılıyorum. Bu kadar erteleme bence fazla.
Merhaba; Sanırım yeni siparişler için geçerli; Çünkü bende bugün bilgi almak için aradım. Telefon açan beyefendi Trident diyince biraz ofladı hatta!
Daha gelmediğini Haziran ayında geleceğini söyledi. Ödemeyi merak edip onu da sordum. Şu an ki 84.500 TL'yi ödesem sonraki herhangi bir gelecek zam beni etkiler mi dedim. Direk etkiler dedi.Açıkçası hem tarih olarak hem de liste fiyatı olarak güvensizlik verdi. Tek distribütör terörü ''Korlas''.
Benim bildiğim yurtdışında sıraya girmek için sadece kaparo veriyorlar. Hatta motor geldiğinde cayma hakkı falan oluyor alıcının.
Parayı alıp daha sonra gelecek zammı da tahsil etmek istemek çok abzürt geliyor bana. Zam kesin gelecek. Hadi kur farkını almak istediniz anladık (ki parayı aldıkları gibi euro'ya çevirmediklerine inanmam), hadi yeni vergi mergi çıkar onu tahsil etmek istediniz onu da anladık. Ama parayı verdikten sonra ürünün fiyatının değişmesi nasıl bir ticaret onu anlamadım. Başka bir sektörde filan var mı böyle bir şey? Arabalarda da böyle mi oluyor?
Benim bildiğim yurtdışında sıraya girmek için sadece kaparo veriyorlar. Hatta motor geldiğinde cayma hakkı falan oluyor alıcının.
Parayı alıp daha sonra gelecek zammı da tahsil etmek istemek çok abzürt geliyor bana. Zam kesin gelecek. Hadi kur farkını almak istediniz anladık (ki parayı aldıkları gibi euro'ya çevirmediklerine inanmam), hadi yeni vergi mergi çıkar onu tahsil etmek istediniz onu da anladık. Ama parayı verdikten sonra ürünün fiyatının değişmesi nasıl bir ticaret onu anlamadım. Başka bir sektörde filan var mı böyle bir şey? Arabalarda da böyle mi oluyor?
Evet üzülerek söylüyorum ki bugün aldığım karar ile motosikleti almaktan vazgeçip paramın iadesini talep ettim. Bir iki gün içinde iade edeceklerini belirttiler. Duke 790 almayı planlıyorum. Umarım almak için gerekli sabrı gösterenler mutlu olur ve bir an önce kavuşurlar.
İadeyi hemen yapmayı kabul ettiklerine göre Haziran ayında gelme olasılığı kesinlik kazanmış gözüküyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende o fiyat skalasında başka alternatif göremediğim için, Trident bayii'ye gelene kadar şimdilik mevcut motorumla sürüşe devam edeceğim anlaşılan.
Evet üzülerek söylüyorum ki bugün aldığım karar ile motosikleti almaktan vazgeçip paramın iadesini talep ettim. Bir iki gün içinde iade edeceklerini belirttiler. Duke 790 almayı planlıyorum. Umarım almak için gerekli sabrı gösterenler mutlu olur ve bir an önce kavuşurlar.
Yazık oldu. Yalnız baktım da 2021 890 ADV 2020 Duke 790'dan ucuz şu anda; illâ ki naked olmayacaksa 890 ADV daha mantıklı gibi.
valla benim bile kafama yatırdınız.sonraki basamak olarak ducati 937 yamaha tracer9 düşünüyordum.şimdi listeye bide bu girdi valla gayet mantıklıymış.ktm alıncaksa zaten advanture serisi direk alırım açıkcası
Yazık oldu. Yalnız baktım da 2021 890 ADV 2020 Duke 790'dan ucuz şu anda; illâ ki naked olmayacaksa 890 ADV daha mantıklı gibi.
Ben de 890 ADV düşünüyorum ama ikinci elde değer kaybı ne derecede olur bilemiyorum gözümü korkutuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Kampanyalı ön sipariş fiyatı var şu an. Aslında kaçmaz bu fiyata.
Tracer 9 için 110-120 çok zor gözüküyor. Son günlerde döviz sert bir yükseliş yaşıyor. Böyle giderse minimum 130-140 aralığında olacak gibivalla ktm nin bu modelleri gayet güzel satılıyor 2.elde üzeceğini pek sanmıyorum açıkcası.bide tracer 9 fiyatını çok merak ediyorum.110 120 beklentim.üzerine çıkınca çok daha acayip mallar satıyorlar 890 adv yada 950 multistrada gibi.yeni mt09 dünyada beğenilmedi zaten o 2 seneye makyaj kesin görücek 100 de o olur dicektim çünkü