valla ailecek 3 araç kullandık şimdiye kadar hiç birindende öyle başımıza iş çıkaran bir arıza veya nefret ettirecek bir özelik olmadı.
ford fiesta 1.4 2010 model otomatik - 35bin km kadar 5 sene kullandık.67 binde falan sattık tık demedi.hatta anladı satılcağını satılmadan 1 ay önce 6 yıllık inci akü biti verdi birden bire

yol tutuş sürüş zevki bakımından gayet güzeldi ama yol sesi takırtı tukurtusu bizim yollara göre pek değildi.birde 8 9 litre civarı yakıyordu çok yakıyordu yani en eksi yönü buydu.haziran ayında satıldı helal arabaymış çiziği çarığı kazası olmadı alanda 0 gibi aldı.
2016 opel corsa e 1.2 manuel 0km - halihazırda bu aracı kendim kullanıyorum eşim ile baya bir uzun yollara çıktık tık demedi.şu anda baya popüler sizlerede tavsiye ederim hem manuel hemde otomatik olanını ama dizelde manuel olsun.yol tutuş kalite konfor olarak güzel.yakıtta efsane bence çünkü 110 km ortalama hız yapıyorum bazı yerlerde 180 dayıyorum tapa gaz falan uzun yolda 6.2 5.9 litre yakıyor bu kadar basmaya çok güzel bir olay.2 kişi olduğmuz için 1.2 motor yeterli geliyor üzmüyor turbo olmamasına rağmen doğru viteste araç hızlanmaya devam ediyor ekonomik olmasıda cabası.şu an 19 bin kmde 0 gibi zaten değişen kaza boya masraf 0.
2020 vw troc 1.5 yeni göz ağrımız - yukarıdaki fiestayı sattıktan sonra temmuzda aldık gerçi çok kullanamadık yasaklardan şu an 2100 km de ama uçuyor kaçıyor sürüşü inanılmaz zevkli tasarımı vs baktırıyor.arkadan ve yandan tasarımına hastayım audi q8 gibi duruyor minyatürü.motor zaten 1.5 150 hp dsg benim corsadan 2 kat daha güçlü ve torklu.corsa ile vites küçültüp çıktığım yeri 3 vites yukarıda hafif gaz ile çıkıyor en büyük fark bu.tipine göre hafif 1350 kilo aynı motor audi a5 a4 vw passat tiguan superb vs de kullanıyor ama onlar 1500 kilodan daha ağır onları bile mutlu çekio koparıyor bunu uçuruyor.yarı otonom sürmesi zevkli ama otoban istiyor uzun yol istiyor kendisi dönüp kendisi duruyor.kaza önleme muhteşem zincirleme kazadan net kurtarıyor işallah arkadakindede vardır

bebekte geliyor bir gaz ile borca girip aldığımız araba keyfi değil baya ihtiyaca dönüştü.corsa fiesta da bebekle zor olurdu bilmeden aldık ama varmış bir hayrı
allah gönlünüze göre versin bu araçlar hakkında özel soruda sorabilirsiniz kısaca bahsetmeye çalıştım.ama motor varken gerçekten şehir içi araba sürmek hammallık ,yağmur yok ise