arndiol Katılım 17 Nis 2018 Mesajlar 13,431 Motosikleti D400 20 Şub 2021 #61 kazıklanmamızın sebebi siyaset
ufoz Katılım 31 Mar 2018 Mesajlar 2,648 20 Şub 2021 #63 Şu son 2 mesajı yazan arkadaşlar... Neden kaşıyorsunuz? Konu kapanmış. Konunun muhatapları söyleyeceklerini söylemiş. Bir fikir beyanınızda yok. Derdiniz nedir?
Şu son 2 mesajı yazan arkadaşlar... Neden kaşıyorsunuz? Konu kapanmış. Konunun muhatapları söyleyeceklerini söylemiş. Bir fikir beyanınızda yok. Derdiniz nedir?
? '-' Katılım 16 Kas 2017 Mesajlar 804 20 Şub 2021 #64 ürünün menşei %20 ek gümrük vergisine sebep olabilir
ero__ Katılım 15 Mar 2005 Mesajlar 2,910 20 Şub 2021 #65 ufoz' Alıntı: Şu son 2 mesajı yazan arkadaşlar... Neden kaşıyorsunuz? Konu kapanmış. Konunun muhatapları söyleyeceklerini söylemiş. Bir fikir beyanınızda yok. Derdiniz nedir? Genişletmek için tıkla ... Benim asıl merak ettiğim buradaki bir çok kişi şu özel mesajı alacak mı? Motosiklet.net forum kurallarına uymadığınız tespit edilmiş olup aşağıdaki sebepten dolayı uyarı almış bulunmaktasınız. Uyarı sebebi: ------- Konu dışı mesaj yazmak Yönetim uyuma kullanıcına sahip çık
ufoz' Alıntı: Şu son 2 mesajı yazan arkadaşlar... Neden kaşıyorsunuz? Konu kapanmış. Konunun muhatapları söyleyeceklerini söylemiş. Bir fikir beyanınızda yok. Derdiniz nedir? Genişletmek için tıkla ... Benim asıl merak ettiğim buradaki bir çok kişi şu özel mesajı alacak mı? Motosiklet.net forum kurallarına uymadığınız tespit edilmiş olup aşağıdaki sebepten dolayı uyarı almış bulunmaktasınız. Uyarı sebebi: ------- Konu dışı mesaj yazmak Yönetim uyuma kullanıcına sahip çık
? '-' Katılım 16 Kas 2017 Mesajlar 804 20 Şub 2021 #66 http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/399-konsantrasyon-problemi.html
ufoz Katılım 31 Mar 2018 Mesajlar 2,648 20 Şub 2021 #67 '-'' Alıntı: ürünün menşei %20 ek gümrük vergisine sebep olabilir Genişletmek için tıkla ... Konuya hala zerre faydan yok. Hala trolleyip duruyorsun.
'-'' Alıntı: ürünün menşei %20 ek gümrük vergisine sebep olabilir Genişletmek için tıkla ... Konuya hala zerre faydan yok. Hala trolleyip duruyorsun.