kuba superlight 250 diye bir model yok.
regali boşver. alayında şanzıman ve rulman sorunu var. şanzımandan dolayı rulman dağılıyor, dağılan rulman bloğu oymaya başlıyor sonra bi daha düzen tutmuyor. google'a regal şanzıman rulmanı yazıp görsellere bas. demek istediğimi anlarsın. piyasadaki şanjıman seti de doğru düzgün ısıl işlem görmemiş. arıza yapma olasılığı yüksek.
falcon freedom için ise yanında takım çantası veya çekici/servis telefonu taşıman lazım. motosikletten soğursun. ilk motorun olacaksa sürekli canın sıkılır. burada yazılan olumlamalara bakma. alayı kendi kendine karenaj kırar, boyası dökülür paslanır. elektrik aksamı zaten hak getire.
kuba superlight 200 var tek silindir. pas problemi var. plastik aksam pek kaliteli değil. elektrik sıkıntılı. blok sağlamdır. çok km yaparsın fakat motor yürürümüyor. tek kişi düz yolda 80 dedin mi motorun canı çıkıyor. gaz açtın mı asla hızlanmaz. şehir içi gezersin anca. cg'den tek farkı şekil şükül.
daelim, hyosung asla yanından geçme türkiye'de. hepsi çok güzel motorlar fakat uyduruk bir conta için aylarca parça bile arayacak duruma düşersin. kesinlikle parçası yok motorun. uydurma kaktırma çözümlerle motoru anca yürütürsün.
keeway landcruiser 250,
keeway supershadow 250,
rks blackster 250,
rks cruiser 250,
borelli ledow 250,
lifan lf 250 b,
bisan roadstar 250,
yamaha virago xv250,
bunların hepsi aynı bloktur. hepsi yamaha kopyasıdır. chopper motorun alamet-i farikası vtwin'dir. uzun yıllar sorunsuz kilometre yapar. performansı iyidir. artçılı uzun yollar yapabilirsin. güncelliğinden dolayı rks blackster 250, rks cruiser 250 öneririm. asla kolay kolay motor arızası yaşamazsın. elektronik aksamı alman delphi üretimidir. kalıplı motordur, kullanması rahattır. yolda üzmez. o kadar çok varyasyonu üretildi ki, parça sorunu yoktur. usta sorunu yoktur. bir düşün derim. param olsa shadow ya da vn800 alırım o ayrı