Korona Aşısı olan var mı?

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Bu sene dünyada grip vakası neredeyse yok gibi bir şey , maskeler yüzünden virüs yayılamıyor. O yüzden aşı olmanın çok da anlamı yok. Kafanıza havuz düşme ihtimali daha fazla.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55766911

Doğruluk payı var ama tamamen bitirmesi gibi bir şey asla olmayacak, virüs her zaman bir şekilde bekler çünkü canlı cansız arası bir form, bir şekilde covid farklılaşır mevsimsel gribe döner, kendi adıma talihsiz olaylarım var, havuz düşme ihtimali gibi mevsimsel gribi bulabilirim, bu işin zararı yok faydası da var :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aşı olan birini tanıyorum kısır olmuş sertleşme sorunu başlamış

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Motosiklet kaskı beni çok sıkıyor, nefes almamı engelliyor, astım olacağım diye korkuyorum. Bir de sıktığı için hem cildimi tahriş ediyor hem de saçlarım daha fazla dökülüyor gibi. Ayrıca kask takmak da ölümden sakatlıktan yüzde yüz korumuyor. Geçen internette gördüm adam 200 le tıra girmiş kurtulamamış, kafasında kask vardı. Ayrıca bizim amcaoğlu geçen motordan düştü kask da yoktu hiç bir şey olmadı. Tam korumuyorsa niye kendimi sıkayım? Polisi görünce takarım ancak.

Edit: Aşı olun, oldurun, yapılınca hiç bir sorun olmuyor, ikinci dozu bekliyorum. Varsa daha iyisi, buyrun onu yaptırın. Savaşta düşmanla elinde ne varsa onunla savaşırsın. Eldeki bu.

Ha ola ki ağzından köpükler saçan köpek falan ısırırsa kobay olmayın, kısır olmayın, vücudunuza sıvı çip enjekte ettirmeyin sakın :D

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
korona olan arkadaşım çince konuşmaya başladı.

bi de çip takmışlar, acıktıgında , çişi geldiğinde bildirim geliyormuş beynine.

Hoka desene; hem korona testi hem de prostat muayenesini aynı anda hallediyorlar. Zaten başka türlü bir buçuk milyar Çinli'ye nasıl sıra gelecek?

Motosikleti
D400
kaç kişi aşı oldu bilmiyorum ancak insanların rahatlaması için ne kadar zaman gecmeli anlamadım.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Motosiklet kaskı beni çok sıkıyor, nefes almamı engelliyor, astım olacağım diye korkuyorum. Bir de sıktığı için hem cildimi tahriş ediyor hem de saçlarım daha fazla dökülüyor gibi. Ayrıca kask takmak da ölümden sakatlıktan yüzde yüz korumuyor. Geçen internette gördüm adam 200 le tıra girmiş kurtulamamış, kafasında kask vardı. Ayrıca bizim amcaoğlu geçen motordan düştü kask da yoktu hiç bir şey olmadı. Tam korumuyorsa niye kendimi sıkayım? Polisi görünce takarım ancak.

Edit: Aşı olun, oldurun, yapılınca hiç bir sorun olmuyor, ikinci dozu bekliyorum. Varsa daha iyisi, buyrun onu yaptırın. Savaşta düşmanla elinde ne varsa onunla savaşırsın. Eldeki bu.

Ha ola ki ağzından köpükler saçan köpek falan ısırırsa kobay olmayın, kısır olmayın, vücudunuza sıvı çip enjekte ettirmeyin sakın :D

sizi bilmem ama ben D100 yolunda arabanın çarpmasıyla uçtum ve yere inerken asfalta kafa attım sanırım çünkü kaskın camı kırılıp uçmuş ve kasın vizürünün üzerindeki kısımlarda soyulma vardı baya, ilk kafa atma anında bir süre sürüklenmişim birde, kask olmasa ben yoğudum şu anda, yoğdum yok.

korona için fazla bir şey diyemem, bir dua varmış onu okuyunca korona gelmiyormuş, "korono morona orana burana korum ha" diye başlıyordu ama tam hatırlamıyorum duayı, aşı olmak istemeyenler için alternatif çözüm.. ben umursamıyorum açıkçası, bu küresel bir oyun, hastalık yok demiyorum ama asıl mevzu hastalığın tehlikeli olması değil, asıl mesele hastalıktan faydalanıp yeni dünya düzenini dayatmak..

bence yeni bir düzen gerekli ama bilemiyorum yine kölelik devam edecek mi, muhtemelen edecekte işte ne bileyim, göreceğiz bakalım..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bence yeni bir düzen gerekli ama bilemiyorum yine kölelik devam edecek mi, muhtemelen edecekte işte ne bileyim, göreceğiz bakalım..

Köleler köle olduklarının farkına varıp ayaklanmadıkları sürece kölelik devam eder. Dünya tarihindeki şimdiye kadar olan bütün devrimlerde de bir efendiyi devirip başka efendi başa getirilmiş oldu hep, köleler için çok şey değişmedi.

Devrimlerin ortak özellikleri :
Esnaf ve din adamları zenginler ve ezenlerin yanında yer alır , karşısında emekçiler vardır. Hangisi güçlüyse onun dediği olur. Tanıdık geliyor mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar