bi dakınde bende olujammm allah nasıp ederseee
antalya mt ile ben tanıştım.ilgileri candan,sıcak ve samimiydi tekrar teşekkür ederim kendilerine.herkese tavsiye ederim.kenancım sıkma canını
açıkçası ben toplantıya gelirken biraz çekinmiştim yabancılık çekerim diye düşündüm.mt izmirin dışında birde mt manisa grubu olacaktı......ama ya hakkaten süperdi o kadar sıcak ve cana yakın bir ortam vardıki alışmam dakikalarımı almadı. ilk günden fazla şımarmayayım dedim zor tuttum kendimiuzun zamandır motora binememiştim o akşamın heyecanı hala yüreğimde.zaten onca motoru birarada görünce hangisine bakacağımı şaşırdım. beni motoruyla gezdiren neco ve aliye ayrıca teşekkür ediyorum 15 gün bir süreyle :salut: antalyada olacağım ama dönünce bundan sonraki her buluşmaya mutlaka katılmaya çalışacağım antalya mt ilede tanışmak isterim ayrıca.
ben dönene kadar kalın sağlıcakla sevgileeeeeeeeeeeeeeeer:mrgreen: :cherry:
insanların daha önceden başka yerlere verilmiş sözleri olabilir. toplantı tarihi netleşmeden önce verilen sözler içinde kimse suçlanamaz. malum ramazan ayındayız insanlar sevdikleri insanları iftara falan çağırır. şimdi kenan kardeşim sen bunları yazarken insanlara verip veriştirirken gelmeyenleri bir kalemde batırırken neye dayanarak bunları söyleyebiliyorsun. insanların niye gelip gelmediğini bilmeden konuşmak ahkam kesmek ne güzel ya. ver veriştir. bi kerede yapıcı olduğunu görsem şu sitede. habire millete yükleneceğine bi dönüp de öteki tarafın gözünden olayları görmeye çalışsan. zamanında 70 kişi mt izmiri yeşilköşkte ağırlarken, alsancakta buluşurken ve bilimum diğer etkinliklerde varken bu laflar ne şimdi. yoksa ağırına mı gitti manisadan bu kadar çok insana karşı izmirden az kişinin olması. daha çok yazmak istemiyorum bu topiği her seferind etartışma yeri olarak kullanmayalım diyen insanlar her fırsatta yazmaktan alamıyorlar kendilerini bende yazmamak düşüncesindeydim ama dayanamadım.
o hatunuyla gezen diye laf ettiğin bensem ki bunu üstüme alınıyorum çünkü gece 10 dan sonra teras cafe nin önünden kız arkadaşımla geçtim bu seni alakadar etmez. insanlar bir yere davetlidir ki biz de öyleydik ve oraya gitmek zorundaydık. bu senin insanlara nasıl ve ne kadar değer verdiğinin göstergesiyse kardeşim bana değer verme.
bir gece gelmeyen insanlara böyle şeyler yazıyorsan ki hele hele bunu bana yazıyorsan yazıklar olsun sana. bu site için kimlerin ne kadar emeği varsa mt izmir içinde benim ortaya koyduğum emek bellidir. bunu inkar eden varsa da bir sonraki toplantıda gelir alnını karışlarım. toplantılarda konuşmayan milletin yüzüne laf edemeyen (bunlar sana değil) insanların benim gibi derdini mertçe söyleyen insanlar karşısında kaç kere ne hallere düştüğünü gördük beraberce.
ya ortaya laf atmak kolay üstüne alınan alınsın demek te kolay. ama ortaya laf atıpda diğer tüm insanlara da aynı muameleyi yapmak çok yanlış. bu neye benzer biliyor musun? "bir grup içinde bir tane hırsız varsa tüm grup üyelerine siz hırsızsınız" demek gibidir. ya laflarını adam gibi kimi kasdediyorsan ona söyle ya da tut kendini kır bacağını bekle toplantıda söyle milletin yüzüne karşı. buradan tüm siteyi ve topiği okuyan insanlara karşı kendi showunu yapıp kendini kurtarıp diğer emektar üyeleri de batırma yerin dibine.
şimdi kenan kardeşim ya da artık kenan bey mi desem, söyle nedir derdin??