Sahsen hic kavga etmedim daha. Bu tip bir olayin basima gelme ihtimali az degilse, yani "acaba beni de döverler mi" diye bi düşünecek olursam, olay basima gelmeden once savunma maksatli bireysel silahlanirdim. Tabii ki gosterme maksatli degil, cekip vurma maksatli. 5 kisi dovmek uzere uzerime yuruyorsa, kacmam da mumkun degilse, nefsi mudafa hakkedilmis demektir.
Ben "acaba beni de döverler mi" diye dusunecegime, onlar "acaba bu herifte de silah var mi" diye dusunsunler...
Sevgili haşmetciğim,
sırf sana yorum yazmak için üye girişi yaptım.
Öncelikle,
hayatta bazen dayak yemek iyidir. Boş yere kabadayılık yapmamayı öğretir.
Ortaokul 7.sınıfta, okulun en güzel kızıyla çıkıyordum.
Okulun serserilerinden biri geldi ve bu kızı ben seviyorum ayrılacaksın dendi.
Siz kimsiniz ayrılmıyorum seviyorum ben dedim. Tabi o yaşta sevgi neyse artık.
Akşam üstüne doğru 20 küsür kişi evime geldi. Cama büyük taş atarak balkonun camını kırdılar, Aşağı indim beni sokağa çekip yer misin yemez misin çok temiz dövdüler. O hafta yürümeye dermanım yoktu gidemedim okula.
Ertesi hafta kızın suratına bakmadım daha
Lisedeyiz, okuduğum lise sol görüşlü bense sağ, tabi cahiliye dönemleri ocakta felanız, bir gün beni ifşalıyorlar, okul çıkışı hep tokat yiyordum birilerinden. Bir keresinde bana vuran birine geri vurdum diye, bir sürü şahıs sırayla dizilip tek tak tokat attılar bana. Eğitim görevlileri bile görmezden gelmişti
Bir gün kafedeyiz, arkadaşlarla oturup nargile içiyoruz,
yan masadan kız bana tip tip bakıyor, o zamanlar foursquare diye de bir uygulama var, checkin yapıyorsun, seni buluyorlar felan.
Tabi bizde de bmw anahtarı ( çakmaklık ) masada, şekiz giyinmişiz bilen bilir ortamların en iyi olduğu fenerbahçe bruj kafedeyiz, kızla eşleştik, sohbet ediyoruz hatta garsona söyledim yan masaya çilekli milkshake söyleyelim diye, Kız milkshake'ini aldı geldi yanımıza oturdu. Benim arkadaşta gitti kızın masaya, 30 dakika sohbet felan derken tam çıkarken bir yumruk yedim tam gözüme, gözümü 2 gün kullanamadım. Meğersem kızın eski sevgilisi belalıymış..
Bir gün gene semtteyiz, tabi 21 yaşına girmişiz büyüdük sanıyoruz kendimizi hani askerlik çağı ya, bizimle aynı görüşte olmayan kişiyle uzun uzun tartışma yaşadık. Diğer arkadaşı da meğersem telefondan adam topluyormuş. Kaç kişi geldiklerini hatırlamıyorum ama sayıları epey fazlaydı, biz kaçmaya çalıştık ama bizi yakalayıp bir temiz dövdüler, kemiklerimiz yumuşamıştı
Eeee noldu? artık öyle gereksiz erkeklik yapmamayı öğredik.
Mesela sen, vakti zamanında eğer ki birazcık dayak yemiş olsaydın birazcık akıllanırdın.
Klavyeden çok fazla erkeksin, hep atıyorsun hep tutuyorsun neyi savunduğun belli değil, görüşün ideolojin yok, Daha iyi şartlar için bırakmışsın ülkeni gitmişsin başka ülkeye ama hala Türk forumlarında, Türkiye hakkında yorum yapıyorsun.
Boşver Haşmetçiğim,
Türk siyaseti de, Türk tarihi de, Türk insanı da seni aşar...
Amerigaya benzemez Türkiye, yeri gelir dayak kişinin karakterini değiştirir
Son olarak,
Video için yorum dahi yapmayacağım.
O sokakta kural tanımayıp, Sonrasında kendi hataları ve hızları yüzünden farkedilmediğini de bilmeleri gerekiyor.
Motorcu dediğin öngörülü olarak böyle ara caddelerde her an araç şerit değiştireceğini veya araç çıkabileceğini bilerek kontrollü gidilmesi gerekiyor.