Şubat - Yamaha Fiyat Listesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha'nın sitesinde görmeden inanmam Şaka bir yana zam yapmaları için bir sebep yok. Gereksiz dikkat çekerler. Zaten bir iki aya 2021'ler gelecek, onları yüksek fiyattan sürüp ertesi ay bir zam daha yapar bu ayların acısını çıkartırlar.

Kocaeli İl Temsilcisi
Helal olsun,ezio41 den once zam basligi acmak kolay bir is degildir diyecektim ki zam olmadigini soylemisin!

Zam olsaydi hic sansin yoktu.

Zam olsaydı, ben açardım konuyu çoktan :queen: Piyasa doygunluğa ulaştı artık, çok şişirdiler fiyatları. Bir zahmet artık zam yapmasınlar ama yıl içinde bir kaç kez ufak zamlar elbet olur diye tahmin ediyorum. Pandemi süreci bitip, üretimler artmaya devam ederse piyasa canlanmaya başlar yeniden.

Motosikleti
D400
Fiyatları 8 küsür dolara göre yapmıslar zaten sanırım, o nedenle doların o limiti geçmesini beklıyor olabilirler :D

Elde kalan bir kaç Süper Tenere haricinde listedeki 500cc üzeri hiç bir motorun mevcudu yok zaten. Dolayısıyla liste pek bir şey ifade edemiyor.

-R1 2021 olarak belki bir elin parmakları kadar gelir.

-R6 bitti, artık gelmeyecek.

-Süper Tenere bitti, eldekiler satılana kadar devam.

-Fjr 1300, üretimi bitti.

-Martta yeni Mt-07 ve Tracer 9 gelecek.

-Nisan’da da yeni Mt-09 ve Tracer 9 GT gelecek.

Bunların fiyatlarına Avrupa’da modele göre 300-1500 Euro arası zam gelmiş. Dolayısıyla bizdeki listenin pek bir anlamı yok. Nmax de epeyce yenilenmiş. Sadece R25 ile Mt-25 benzer fiyatta kalır.

Bu otomotiv ve motosiklet firmalarida istan ettiriyor dolar 5.85 lerden 7.20 ye geldi

yani yuzde 20 civari artti zamlara bakiysn yuzde yuz bu nedir

Millet kovidde arac bulamadi diye 2. El fiyati yukselince firmalarin akli seytanliga calisti.

madem bu yuksek fiyatlardan 2. El aliyorsunuz alin size zam dediler.

Yatirim araci olarak arac alanlarda bu ise katki yapti.

Fiyat artar diye talep vardı.
Fiyat düşecek diye talep azalırsa , fiyatlar düşer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar