burası hindistan hadi buyurun.

süper ya herkes ne yapması gerektiğinin farkında aynı "pavlov un köpekleri" gibi şartlı refleks oluşmuş heriflerde helal olsun diyorum

arada temaslar oluyor fakat hiçkimsenin umurunda değil,hatta sağ taraftan gelen yaya birara dört tarafıda araçlarla çevrili kalıyor hiç tırsmadan yola devam.brawwoo

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sana ne kardeşim, ne yazdığımın hesabını ne hakla sorabiliyorsun? Konu sahibi değilsin, senden alıntı yapmamışım, Çinli misin? Hintli misin? :silent:

Sana hesap soran yok. Madem yazdın alakasınıda yazıver bi zahmet. Ha yazmıyacaksan sus.....Alakası yoksa neden yazıyosun. Ne olduğumda gayet belli. Ama sen biraz fransız kalmışssın konuyla

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sana hesap soran yok. Madem yazdın alakasınıda yazıver bi zahmet. Ha yazmıyacaksan sus.....Alakası yoksa neden yazıyosun. Ne olduğumda gayet belli. Ama sen biraz fransız kalmışssın konuyla

Tekrar söylüyorum sana ne kardeşim ne yazdığımdan ve üstelik ne hakla bana ''sus'' diyebiliyorsun. İhtiyar adlı üyenin tespitine cevap yazmışım bu seni neden geriyor. Haddini bil kurduğun kelimelere dikkat et tekrar uyarmayacağım seni terbiyesizliğin lüzumu yok. :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar