Yanıtınız için teşekkürler. Attığınız siteyi ilk defa duyuyorum. Vergi sipariş esnasında mı ödeniyor? Sonradan sıkıntı çıkar mı? Beden uymadığı zaman iade işlemi nasıl olur. Beden hesaplamasını biliyor musunuz?
Ben sürekli bu siteden alışveriş yapıyorum. En son Rev'it League eldiven ve Shoei CWR-! Photchromic visor satın aldım. Express kargo var zaman zaman değişiyor fiyatı 170-250TL civarı. 2. gün kapıya getiriyor DHL. Express haricinde bir de 7-14 gün arasında teslim ettikleri standart kargo var ben 1 hafta beklerim derseniz o da gayet makul.
üst sağ taraftaki menüden Country Turkey, Para Birimi Tr ve Language English seçince, TR'ye geleceği için vergiyi otomatik iptal ediyor site. Vergisiz fiyatları görüyorsunuz. TR vergisini ise kredi kartı ile DHL'in kendi sitesinden direkt ödeyebilirsiniz. gümrük işlemlerini DHL kendisi hallediyor. Bireysel ürün olduğu için herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor.
Her zaman bana fit olan tek marka tercih ettiğim için şimdiye kadar ben hiç iade işlemine ihtiyaç duymadım. Fakat iade çok zor değil diğer arkadaşlardan bildiğim kadarıyla. Detaylarına bakayım güncellerim postu.
Evet beden hesaplaması oldukça basit bu arada, sitede baktığınız her ürün için beden hesaplama tablosu ürünün açıklama, yorum kısmında mevcut. Takılırsanız destek olabilirim de. Umarım hem güvenlik hem de zevkinizden ödün vermeyen bir ürün bulabilirsiniz.