Cf moto 250 sr

Az önce malum kanalda gördüm (https://youtu.be/a-NuGtEQwyU) moto pixel tv de yine övüyor da övüyor :) Çıkıp demiyor bu motor 2 ay önce 35 bin tl idi o zaman dolar 8 lira euro 10 lira idi şimdi düştü vergi kalktı nasıl 39?yine övüyor da övüyor yok r25 gibiymiş debriyaja dokunmadan vites atıyormuş o kadar iyiymiş şansızım falan falan... 35 ilk çıktığında sipariş edecektim iyi ki etmedim daha hayatta almam bunlar böyle yaptıysa.

Bide malum kişi az kalsın 2020 diye eski kasa cf moto 400 nk yı veriyordu bize o yüzden hiç güvenim yok bunlara.

ugur motor hep ayniydi halada ayni. nezaman kayyum eline gecti sancilari basladi firmanin. yedek parca sorunlarida cabasi....

Beğendiğim bir modeldi sadece fiyatını yüksek bulmuştum. Pixel övdüyse artık motoru da beğenmiyorum. Yarın yamaha beğenip, pejo mobilet çöptür dese mt ile pejoyu kafa kafaya takasa sokmamak için zor tutarım galiba kendimi. Açıp sitedeki teknik bilgileri okuyan adamı ne seviyeye çıkardılar, yazık. Bir ünal turan, iki bu arkadaş.

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Alınmaz bu motor ya. Şekline şemaline bak birde son hızına bak. Otobanda tuğralı doblolar transitler sana dit dit yapar yanından akar gider tozuna yetişemezsin. Şu tarz bir motorun en kötü 175 yapması lazım.

Motosikleti
D400
cf moto tarikatı diye birşey var, forumda da üyeleri var

ilk 30 saniyede reklam aldıgını zaten anlayıp kapatıyorsun.

beyler bu pixel den ne istiyorsunuz anlamadim. motorun ilk testini yapmis, r25 e rakip olamaz demiş, on freni begenmedim demis, kadranda yakit tuketim degerini gostermedigini soylemis, ustunde continental yaziyor lastikler naylon demiş, vs vs butun eksilerini soylemis. e begendigi yanlarini da soylemis. ne yapsin adam benzin dokup yaksin mi anlamadim:)

motorun güzel olduğuna şüphem yok açıkcası.r25 rakibi olamaz mümkün değil o konuyu geçiyorum:) r25 ile aralarında 10bin tl fark var ve bu farka değecek bir sürü şey var r25 de.o yüzden bu motorun fiyatını 35 bin altına çekerlerse güzel iş yapıcağını düşünüyorum ve o fiyata rakipsiz kalıcaktır.bajaj rs200 ne kadar şu an bilmiyorum heralde 27 28 i vardır.ilk partiyi kaktırma çabası uğraşı içindeler.alıcaklara tavsiyem motor fuarını bekleyin kampanya kapıda fuara kadar ne satsak kar kafasındalar ama fuarda bu motor %100 indirime gidicek dolar euro bu şekilde kalırsa.35 ve altı şu durumda bu motor için güzel fiyattır

Motopixel kanalı tam bir kanser.Video yükleyen eleman da kahvedeki dayılardan fazla motosiklet bilgisi varsa başka bişi demiyorum.

Piyasaya yeni giren bir model fiyatının uygun olması lazımdı. Ankara'da gittim baktım. Tipi mükemmel. Hintli teyze taşıma taşıtları ile kıyaslanamaz.

Videoyu zar zor bitirdim. Buram buram reklam kokuyor. Tam bir şeye kötü diyecek sonra lafı çevirip yok bilmem ne rodajı da var filan diyor. Eksiyi bastım çıktım. İnsanın alacağı varsa da bu videoyu izleyip motosikletten soğuyabilir.

Ciddiye alınmayacak bir youtube kanalı zaten bilmeyen yok. Onu konuşmak gereksiz. Motor güzel fakat çinli, o paraya değmez

beyler bu pixel den ne istiyorsunuz anlamadim. motorun ilk testini yapmis, r25 e rakip olamaz demiş, on freni begenmedim demis, kadranda yakit tuketim degerini gostermedigini soylemis, ustunde continental yaziyor lastikler naylon demiş, vs vs butun eksilerini soylemis. e begendigi yanlarini da soylemis. ne yapsin adam benzin dokup yaksin mi anlamadim:)

Yalan yanlış konuşuyor ve full reklam peşinde o yüzden beğenmiyoruz. Continental yazısı lastik değil ABS sistemi. Continental hem lastik, hem kontrol üniteleri hem de aktarma kayışları gibi bir çok şey üreten bir firma. Oradaki yazıyı görüpte Çinli gene kandırmış kafasıyla düşünmesi komik gerçekten. Adamlar sizce bunu düşünmeden böyle bir şey yaparlar mı. DID yazıyor ama zincir DID değil demiş, DID sadece görünen zinciri mi üretiyor acaba bir düşünse keşke. Motor bloğunda mesela zincir var belirli parçalar var DID'in ürettiği. O kadar yazıda gidi BASF'a takılmış ona da internetten bakmış şaka gibi :D

Yalan yanlış konuşuyor ve full reklam peşinde o yüzden beğenmiyoruz. Continental yazısı lastik değil ABS sistemi. Continental hem lastik, hem kontrol üniteleri hem de aktarma kayışları gibi bir çok şey üreten bir firma. Oradaki yazıyı görüpte Çinli gene kandırmış kafasıyla düşünmesi komik gerçekten. Adamlar sizce bunu düşünmeden böyle bir şey yaparlar mı. DID yazıyor ama zincir DID değil demiş, DID sadece görünen zinciri mi üretiyor acaba bir düşünse keşke. Motor bloğunda mesela zincir var belirli parçalar var DID'in ürettiği. O kadar yazıda gidi BASF'a takılmış ona da internetten bakmış şaka gibi :D

ahah harbi mi? bende cahil cahil ne guzel incelemis diyorum:queen:

kaç para alıyo bunlar reklam için? olmadı vereyim benim motoru da reklamını yapsın, hem benim şanzıman sistemi daha iyi debriyajsız vites düşürebiliyosun

kaç para alıyo bunlar reklam için? olmadı vereyim benim motoru da reklamını yapsın, hem benim şanzıman sistemi daha iyi debriyajsız vites düşürebiliyosun

Kask,ayakkabı zart zurt.20-30 bin oo kralsın abicim diyen çocuk toplayınca sana da reklam teklifi geliyor hocam

Ben aylardır cf çin işi, uma bu motora bakmıyor, fiyatları çok pahalı, yedek parça yok, motopixel paralı asker, reklam kuşağı dedikçe savunmaya geçtiniz. Mt25 ile kıyasladınız, 250 olanı dominar ile kıyasladınız. Dominara çöp dediniz.

Şimdi değişen nedir? Ne olduda sesiniz çıkmaya başladı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motopixel paralı asker, reklam kuşağı dediniz.

buna çok katılıyorum benelli trk incelerken yere gömmüştü güzelim motoru hatta videosunda motoru yere atmıştı hiç bir incelemesinde yapmamıştı yakıştıramadım açıkcası
o video: https://www.youtube.com/watch?v=1tT834wb-ys

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar