100 cc 9 Türkiye Turu 4750 km 2. Bölüm Artvin - Hakkari Esendere

Vay be abi, her zamanki gibi güzel anlatımınla yaşattın bize geziyi yeniden.

Son bölümü heyecanla bekliyoruz.

Beğendiğiniz için memnun oldum. Okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

Abi şerefsizim roman okuyor gibi hissettim kendimi. Gezi blogu gibi olmuş. Bitmesin diye yavaş yavaş okuyorum.

Yazılarımı biraz uzun tutum bildiğim kadarı ile tanıtmak ve gördüklerimi de biraz yazıyla anlatmak istedim. Beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni motorun Falcon Mexico 150 hayırlı uğurlu olsun İsmet abi, güle güle kullan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor gercekten tıtresımsız 125lık olan. Motor km omrude uzun olursa uygun fıyatı

Hayırlı olsun İsmet Abi, o küçücük motorla bu gezileri yapan, şimdi nerelere gitmez ki? Herhalde altına bi Gs versek space-x e rakip olacak.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İsmet abi hayırlı olsun.

Adam şimdi bununla dünya turu yapar yahu :)

Resmen falcon firmasının reklam yüzü oldun ismet abi..

Motosikleti
Yok
Motosikletle su an icin ilgilenmeyen bir arkadasim Ismet abinin videolarini izledi, sonra yeni motosiklet haberini paylastim, yorumu ekte :)

OoogUF.png

Bu güzel gezi için çok teşekkürler abim. Resmen kendim geziyormuşum gibi hissettim. Youtube kanalından da takip edip beğeni atıyorum, senin gibi güzel insanlara herzaman tam destek. Herşey gönlünce olsun abim. ( Tekerine taş değmesin, amin. )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun İsmet Abi, o küçücük motorla bu gezileri yapan, şimdi nerelere gitmez ki? Herhalde altına bi Gs versek space-x e rakip olacak.

Hızın bir km artması kaza olasılığını %5 artırıyor araştırmalara göre o yüzden güvenli sürüşe devam

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

İsmet abi birde imkan olursa yolda giderkende video koy bol bol çünkü bu trafikte hayatta kalmak gerçekten çok zor yani illaki tecrubelerinle bir otokontrol mekanizması gelistirmissindir boylece nasıl güvenli surebildigini incelemiş oluruz hem şehir içi hem şehir disi

Valla abim helal olsun sana. Ben bi motosiklet markası olsam sana sponsor olurdum dünya turuna yollardım valla. Hem motosiklet kullanıcıları için güzel bilgiler veriyorsun. Hem zamanı veya parası olmayan insanlar sayende gezmiş olur. Hemde markamın reklamı olur.

Hızın bir km artması kaza olasılığını %5 artırıyor araştırmalara göre o yüzden güvenli sürüşe devam

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

İsmet abi birde imkan olursa yolda giderkende video koy bol bol çünkü bu trafikte hayatta kalmak gerçekten çok zor yani illaki tecrubelerinle bir otokontrol mekanizması gelistirmissindir boylece nasıl güvenli surebildigini incelemiş oluruz hem şehir içi hem şehir disi

Büyük cc demek sadece daha fazla hız demek değildir, özellikle gezmeyi seven insan için. Titreşimsizlik, stabil yol alma, kas ağrıları, daha güvenli sollama, daha fazla eşya taşıyabilme gibi konular için artıdır.

Motosikleti
bmw f650 cs
Tebrikler çok güzel anlatımlı bir gezi olmuş sayende biz de gezdik

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2.bölüm yine muhteşem olmuş İsmet abi.

Emeklerine sağlık,keyifle okudum.

@yaşlıveacemi

Abi güneydoğu anadolu ve doğu anadolu benimde yapmak istediğim bir rota. Aynı rotayı yapmak istiyorum. Tebrik ediyorum abi seni

Resimler için ufak bir tavsiyede bulunacağım abi. Resimleri yüklerken flickr yada pinterest gibi sitelere yüklemenizi tavsiye ediyorum. Bu tarz sitelerde üyelik hesabı açıp fotoğraflarınızı yüklerseniz fotoğraflar zamanla silinmez. hizliresim gibi sağlayıcılar bir süre sonra siliyor fotoğrafları

Resimlerin tamamı bir türlü açılmıyordu.
Sokağa çıkma yasağı olunca, uğraşayım dedim ve sonunda 2 bölümüde okuyabildim.

İsmet bey,
Bir hayalinizi daha gerçekleştirmiş olmanıza çok sevindim.
Keyifle okudum gezi yazınızı...

Resimlerin tamamı bir türlü açılmıyordu.
Sokağa çıkma yasağı olunca, uğraşayım dedim ve sonunda 2 bölümüde okuyabildim.

İsmet bey,
Bir hayalinizi daha gerçekleştirmiş olmanıza çok sevindim.
Keyifle okudum gezi yazınızı...

Şimdi bende baktım bende resimlerin tamamı açıldı. Resimlerin açılıp açılmaması hızlıresimin kapasitesi ile alakalı. Tamamı açılmaz ise bir kaç sefer konuya girip çıktığınızda hepsi veya tamamına yakını açılıyor.
Resimlerin açılmaması beni de üzüyor elimde olmayan bu durum için kusura bakmayın.

Benim adıma sevinmeniz beni mutlu etti. Okuyup yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

Luc

Bravo ismet abi. Hepimize ilham oluyorsun :) daha nice güzel videolarını izlemek dileğiyle. @motoXPR'dan selamlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar