2021'de motorsiklet almak

Geçtiğimiz yıl hemen her alanda olduğu gibi, motorsiklet pazarında da belli bir aralıkta üretim bandı durdu, saçma sapan zamlar geldi, geçici ek vergi geldi ve kalktı, galerilerin kafasına göre belirlediği ikinci el fiyatlar piyasaya oturdu ve dahası...
Önümüzdeki ay motorsiklet satın almayı planlıyordum normalde, ancak sürekli artan fiyatlar beni şüpheye sürükledi. Bakınca Türkiye şartlarında zamlar ve fiyat artışları her ne kadar normal sayılsa da artık, pandemi dönemi başındaki fiyatlar ile şu anki fiyatlar arasındaki uçurum Türkiye için bile ekstrem sayılabilecek seviyede. Tahminde bulunmak zor olsa da, sizce fiyatlar nasıl seyredecek önümüzdeki dönemde? Bahara doğru motorsiklete rağbet kışa göre artacağından daha da artar mı bu fiyatlar? Aynı seviyelerde mi kalır ya da düşebilir mi? :silent:
Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Benim fikrim;
Kesinlikle düşmez,

Bi ihtimal sabit kalabilir,

Çok büyük ihtimal artar.

Kocaeli İl Temsilcisi
Fiyatlar fuardan sonra bir miktar daha artacaktır elbet. Sabit kalmaz asla. Geçen yıla göre belki sürekli zam olmayabilir ama sabit kalacağını da düşünmüyorum.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
En iyimser tahminim bügüne oranla %35 güncelleme olur.

Motosikleti
Yok
Geçtiğimiz yıl hemen her alanda olduğu gibi, motorsiklet pazarında da belli bir aralıkta üretim bandı durdu, saçma sapan zamlar geldi, geçici ek vergi geldi ve kalktı, galerilerin kafasına göre belirlediği ikinci el fiyatlar piyasaya oturdu ve dahası...
Önümüzdeki ay motorsiklet satın almayı planlıyordum normalde, ancak sürekli artan fiyatlar beni şüpheye sürükledi. Bakınca Türkiye şartlarında zamlar ve fiyat artışları her ne kadar normal sayılsa da artık, pandemi dönemi başındaki fiyatlar ile şu anki fiyatlar arasındaki uçurum Türkiye için bile ekstrem sayılabilecek seviyede. Tahminde bulunmak zor olsa da, sizce fiyatlar nasıl seyredecek önümüzdeki dönemde? Bahara doğru motorsiklete rağbet kışa göre artacağından daha da artar mı bu fiyatlar? Aynı seviyelerde mi kalır ya da düşebilir mi? :silent:

Muhtemelen yukselir. Ben Aralik basinda aldim yeni bir tane, bir sure kullanamayacagimi bilerek garaja koydum. 2-3 ay sonra hic alamayabilirim cunku.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fiyatlar fuardan sonra bir miktar daha artacaktır elbet. Sabit kalmaz asla. Geçen yıla göre belki sürekli zam olmayabilir ama sabit kalacağını da düşünmüyorum.

Bu sene fuar yok diye biliyorum :)

Motosikleti
CB650R
güncelleme elbette olur.
bu ay olmasa gelecek ay gelecek ay olmasa bir sonraki ay
ama kesinlikle update gelir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Fiyatlardaki değişim oranını tahmin edemem ama tek mottom şudur; Dün satın alan, bugün satın almakta olandan karlıdır. Bugün satın alan, yarın satın alacak olandan karlıdır.

Piyasa çok durgun pazar çok oynak kafana göre bir şey bulursan bence kaçırma artış illa ki olacaktır

Para çok (basıldı dünyada), mal az.
üretmek , nakletmek artık daha maliyetli riskli , parayı aldın bankada sıradasın bekle güvenlik seni içeri alacak.
Kısa vadede düşüş beklemiyorum maalesef , bizim ülkeye gelince geri ödeme zamanı geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorsiklet ne olur bilemem ama motosikletler uzun bir süre ucuzlamayacak gibi gözüküyor. Daha doğrusu ülkemizdeki enflasyon yüzünden çoğu şey ucuzlamayacak gibi gözüküyor.

Motosikleti olanlar bakımlarını tam, lastiklerini taze tutabilsinler yeter. Model değişikliği vs fantezi işleri artık. Yeni başlayacak olan da başlamasın bu hastalığa. Gidip reno 9 falan alsın daha ucuza gelir.

MotoRsiklet alamazsınız, zira öyle bir şey yok...

Forumdaki mesajlarınıza bir baktım da, birçok yazım yanlışınız ve imla hatanız mevcut. Sırf hata ayıklamak için mesaj yazacaksanız eğer, önce kendi hatalarınızı düzeltiniz. İlk olarak da tamamlanmış bir cümlenin sonuna üç nokta değil, nokta koyarak başlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar