Custom yada normal bi motosiklet

Elimde 30bin tl yakın bi para var yıllar önce custom bi motosiklet yapmak istiyodum fakat mümkün olmadı simdi duke 200 yada sıfır bi ns 200 yada duke 390 almak yada içimde uhte kalan custom motorsikleti yapmak istiyorum hangisi mantıklı olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnstegramda custom yapilmis duke 390 lar var harika olmuslar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ülkemizde yetenek ve hayal gücü var ama diğer her konuda imkanlar kısıtlı. Ön farı ve seleyi değiştiren, gidonu eğen, led sinyal takan custom motor yaptığını sanıyor. Beklentiniz düşükse 30.000 TL'ye çok şey yapabilirsiniz ama ortaya çıkan şey sizi bir Duke 390 kadar memnun edebilir mi bu sorunun cevabı sizde.

Elimde 30bin tl yakın bi para var yıllar önce custom bi motosiklet yapmak istiyodum fakat mümkün olmadı simdi duke 200 yada sıfır bi ns 200 yada duke 390 almak yada içimde uhte kalan custom motorsikleti yapmak istiyorum hangisi mantıklı olur

Sana tavsiyem bitik bir motor al ama 8-10 bin tl bandında.Toplama için 5-6 bin harcasan 13-16 bin tl tutar.Kalan 14-17 bin ile oldukça iyi custom yapılabilir hatta Türkiye'de olmayan parçaları diğer ülkelerden bile getirtebilirsin.

Haklısınız custom yapacagim motor duke 390 sürüs dinamigine ve güçüne denk olmayacagi kesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Sana tavsiyem bitik bir motor al ama 8-10 bin tl bandında.Toplama için 5-6 bin harcasan 13-16 bin tl tutar.Kalan 14-17 bin ile oldukça iyi custom yapılabilir hatta Türkiye'de olmayan parçaları diğer ülkelerden bile getirtebilirsin.

Custom da da yani bütün paramı harcamak istemiyorum ama ülkemizde cafe racer kültürü yok onun için satmaya calisirken basim cok agiri gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fikir vermesi acisindan yapilmislar

Bu da benim duke stickersiz :)

ns 200 den çok iyi scrembler lar gördüm. sıfır almak yerine 2. el alırsanız el işçiliğiniz varsa yaparsınız

Duke ü cafe racer yapmak daha maliyetli olur gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

ns 200 den çok iyi scrembler lar gördüm. sıfır almak yerine 2. el alırsanız el işçiliğiniz varsa yaparsınız

Olabilir yani hızla işim yok bakım uygun bisey bulsam alıcam

Haklısınız custom yapacagim motor duke 390 sürüs dinamigine ve güçüne denk olmayacagi kesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Custom da da yani bütün paramı harcamak istemiyorum ama ülkemizde cafe racer kültürü yok onun için satmaya calisirken basim cok agiri gibi

Hastasını bulursan satılır satılmazsada kendin kullanırsın.Geçenlerde rus malı bir motoru custom yapan bir kardeşimiz ilana koyduktan 9 gün sonra sattı konunun linki

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/205962-rus-yumrugu-izmir-yolcusu.html

Ömürlük bir şey istiyorsan ve uzun süre tutarım diyorsan, çift silindir veya dört silindir bir motosiklet bak. 10-15 bin motor bütçesi 10-15 bin tadilat bütçesi ayırman gerekecektir. 30 bütçen muhtemelen işin sonunda 35-40 lara kadar da çıkacaktır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar