İkinci el mont

çok eski o mont o yüzden o fiyata alıcaksan alınabilir ama göğüs ve sırt koruması yoksa ayrı alman gerekir oda 1000 tl civarına gelir 2 tane alpine montum var oradan biliyorum fiyatları bence en mantıklısı bunun yerine yeni 0 sırt koruması dahil bir mont almak deri montun bakımıda pek kolay değil ki bu da çok bakımsız zamanla deri çatlama ve kuruduğu için çekme yapar bu da zamanlar dikişlerin atmasına sebep oluyor

Abi korumaları üstünde değilse almam bide ekstra alpin koruması alamam

Abi korumaları üstünde değilse almam bide ekstra alpin koruması alamam

genelde omuz dirsek harici vermiyorlar zaten olay sırt korumasında yoksa sadece düşmede sürtünmeye karşı koruma oluyor sor bence onu hangilerini veriyor diye eğer koruma vermiyorsa 0 tekstil al çok daha mantıklı

2.el kolu yüzülmüş, korumalarının kaç yıllık (bence mont oldukça eski) olduğu bile belli olmayan monta 1000 tl yerine aşağıdaki linkten boyuna bedenine göre bir mont tekstil dahi olsa çok daha güven verirdi bana...

https://www.motoventooutlet.com/tr/AKSESUAR/SIZE-OZEL/MOTOS%C4%B0KLET-MONTLARI/c/AK103?q=%3Aprice-asc%3Abeden%3AXS%3Abeden%3AS&text=#
Siteyi inceledim çok iyi fakat 1000 bütçesine göre alpinlerin sırt koruması yok galiba Benim de ekstra ona bütçem yetmeyebilir

Bu her monta oluyor mu yoksa kesmek mi lazım?

İndeksimde bütün montların sırt şekillerinin çizimi ne yazık ki yok.

Tech90 boş beleş bir firma değil. Muhakkak bir çok modeli inceleyerek bu üretimi yapmışlardır. İsterseniz kendilerine bir sorun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Orijinal sırt koruması alman şart değil, impactec vs güzel ürünler var.

İmpactec önermem. Sırt koruması mont içerisindeyken 3. günde yırtıklar oluştu. Belki şanstır , belki deforme ürün gelmiştir lakin e mail gönderdim ve cevap vermediler. Ben de kenara koydum duruyor öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar