Siz dedikten sonra bende denedim sizinkinle aynı şekilde benim parmak ucum da oraya geliyor. Kullanırken herhangi bir sorun hissetmedim. Doğrusu budur diyemiyorum çünkü benim ilk botum. 
[url]https://i.hizliresim.com/T7ZDAA.jpg[/url]
Bot bugün elime ulaştı. Tasarımı ve koruması çok iyi gözüküyor. Yalnızca beden konusunda bir şüpheye düştüm. Normalde spor ayakkabıda 41 numara , botlarda ise (Harley / 4riders) 40 numara giyiyorum. Bu botta ise spor ayakkabı numaramı sipariş verdim. Fotoğrafta gösterdiğim yer ise parmağımın ucu. Sizce nasıl olmuş ? Bot bileğimi çok iyi kavrıyor ve çıkarırken zorlanıyorum. Yalnızca parmak ucunda çok az boşluk var.
Ben de Alpinestars sp-5 eldiven siparis ettim. Eldiven bir günde geldi. Kargo takip no faan yok ama. Fatura kesildi diye bir mail geldi. Dedigim gibi 1 gün sonra da eldiven.
Bu arada bu ürünler kesin orjinal di mi? 419 liraya gelen eldiven yurt disinda bile daha pahali.
Diğer satıcılarla karşılaştırdığımda kimi üründe iki kat fiyat farkı var? Bu nasıl mümkün olabiliyor ?
Diğer satıcılarla karşılaştırdığımda kimi üründe iki kat fiyat farkı var? Bu nasıl mümkün olabiliyor ?
Ben de bu sırt koruma ürününü gördüğünüz komik fiyata satın aldım. Bedenleri de mevcutken kaçırmayın dedim. Mağazada aradığım başka hiçbir ürünün M ve L bedeni kalmamış. Çok daha dandik markalı sırt korumalar 600 liradan başlıyor. Siparişin ikinci gününde teslim edildi. Ödeme paketleme vs. gayet güvenli.
https://www.motoventooutlet.com/tr/AKSESUAR/SIZE-OZEL/KORUMALAR/BEL-%26-SIRT-KORUMALAR/NUCLEON-KR-2I/p/A4ALPKRMAA1002
Hangi beden aldınız? En boy ölçülerini ölçüp yazabilir misiniz? Kullanmayı düşündüğüm mont Venom olduğu için bedenler uytmayabiliyor.
Hocam revzilla veya motardinn gibi sitelerde bu ölçüler mevcut. İstediğiniz siteye girip bakabilirsiniz veya google a Alpinestars back protector size chart yazarak da santimetre cinsinden ölçüleri bulbilirsiniz![]()
Doğru onu unutmuşum kusura bakmayın.![]()
Merhaba, ben de bu korumada almayı düşünüyorum 2 sorum var, biliyorsanız yardımcı olur musunuz? Üretim tarihi nedir, üzerinde bir yerde yazıyordur büyük ihtimal ya da etiketinde. İkinci olarak da daha önce hiç sırt koruma almadım ölçüleri bilmiyorum, geniş bir sırtım var montu da xl-xxl alacağım büyük ihtimal korumayı hangi beden almamı önerirsiniz? ALPİNESTAR alabilirim montu xl beden onun için M koruma mı daha iyi olur L'mi acaba?