Sevenleri varsa da bilmiyorum. En az 6 7 senedir moto YouTube kanallarını, vloggerları az buçuk takip ederim 3, 5 videolarını izlerim, izleyemesem de dinlerim. Ama şimdiye kadar pixel arkadaş kadar itici bir anlatıma sahip biri denk gelmedi bana. Dedikleri gibi parayı versem her an beni de 2 saat övebilir gibi geliyor yayında.
Reklam olacaksa da olsun insanlara faydası dokunsun, benim gözümde şu an için bu işin kralı Motomania izmirdir. O da bugün bazı tiplere sinirlenip YouTube 'ye ara verme kararı almış anladığım kadarıyla. Adamın teknik bilgisini, mesleği olmasını, deneyimini geçiyorum üslubu yaklaşımı bile yetiyor izletmek için. Başlığa bir şey yazıp da, bir saatlik videonun sonunda yazdığı şeye 10 saniye değinen arkadaşlar gibi değil, dolu dolu anlatıyor. Her videodan illa bir şey öğrenip çıkıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:54 ----------
Bir de açıp site okuyan arkadaşlar var, üniversitede slayt okuyan hocadan bile aşağıdalar. Slaytları hocalar kendi hazırlıyor en azından. Hitap ettikleri kitle okuma yazma bilmeyen arkadaşlar sanırım. Okuma yazma bilmeyen adam da zaten bir tek bizim ülkede triumph, yamaha gibi motorların üst segment makinelerine binebilir zaten de neyse. Cidden kimsenin kazandığı parada gözüm yok ama çok denk geliyorum bu ara sinir bozuyor artık, bir şey var sanıp açıyorsun videoyu bir de. Adam açıyor yamaha'nın sitesini teknik özellikler bölümünü okuyor, aa motor çok yakışıklı olmuş kuyruğu on numara olmuş re re re. 5 10 tane motora bunu yapıyor para kazanma için süresi geçsin diye, millet de harbiden bir şey var sanıp açıp izliyor, yorumlarda teşekkür eden tipler falan var. Nerede fabrika fabrika dolaşan, milyon tane yabancı kaynak çeviren Altın Elbiseli Adam nerede şimdiki tipler.