gidon topuzumu?

gidon topuzu olmayan bir motora nasil gidon topuzu takariz? pulsari duz gidona ceviriyorum fakat titresimi azaltmak icin topuz takmak gerek.

yada ayni boy 2 parca metal parcami koysak gidonun icine

gidon topuzu olmayan bir motora nasil gidon topuzu takariz? pulsari duz gidona ceviriyorum fakat titresimi azaltmak icin topuz takmak gerek.

yada ayni boy 2 parca metal parcami koysak gidonun icine

Gidonun içine ince borular var onlardan alıp başlarına somun kaynatacaksınız sonra gidon ile içindeki boruya delik açtırıp gömme vida takacaksınız

Gidonun içine ince borular var onlardan alıp başlarına somun kaynatacaksınız sonra gidon ile içindeki boruya delik açtırıp gömme vida takacaksınız

reis benim anladigim. gidondan daha kucuk ortasi bos bir boru alip gidonun icine kaynattirmak. dogrumudur?

reis benim anladigim. gidondan daha kucuk ortasi bos bir boru alip gidonun icine kaynattirmak. dogrumudur?

boş boru alıp başına somun kaynattırın topuzun vidası tutması için,boruyu gidona sokun 5 cm den delik açın hem gidona hem içindeki boruya başsız vida yada çivi takabilirsiniz çivi takarsanız sıfır kesip uçlarına çekiç ile hafif vurunca geri kıvrılır çıkması engellenir kaynak yapmayın topuz yada vidası kırılırsa kaynak çıkmaz gidon da heba olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gidon topuzları universal.her motosiklete uyuyor.yakınınızda bir satıcı varsa gidip deneyebilirsiniz

Motosikleti
Henüz yok.
Çin malı motorlarda genelde topuzu plastik bir parça ve o parçayı sıkann topuz ile beraber vida var, vidayı sıktıkca boru içinde ki plastik kasarak gidona sıkışma yapıyor ve bu şekil orda sağlam bir şekilde duruyor tabi sizin gidon iç çapı da önemli, burda yapmanız gereken çok kullanılan gidon çapı olanlardan kullanmak ki topuz konusunda aramanız gerekmesin. Dominar gidonu uygun ise bir bakın isterseniz veya pulsarın orjinalinde ki gibi gidona parça çakıp kılavuzlu bir diş çekip işi bitirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar