Memnun olan cok doğruya doğru.
Ancak ara ara reklam amaclı konusu acıldıgı için artık istek üzerine foruma acıldıgını düşnüüyorum.
Bu postu zaten yanlış yere açmışım ,tüm arkadaşlardan özür dilerim,sohbet bölümünde açmak varmış ,cahilliğime verin,lakin Reklam olsun diye kesinlikle değil,piyasada muadilleri de var,ucuz yada pahalı,ben bir arkadaşım vasıtası ile aldım bu yağlama sistemini ve 1 yıldır kullanıyorum ,sadece bu kullanım sürecini ihtiyaç duyan ,kullanmak isteyen arkadaşlarla 1 yıllık tecrübemi paylaştım,hepsi bu, kesinlikle kimse art niyet aramasın,ben bu sistemi satan kişiyi de buradan ve sosyal medyadan takip ediyorum,alıp kullanmak isteyen arkadaşlar muadillerine de bakabilirler, faydalı bir sistem,hepsi bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
Mesut hoca kazasız belasız kullanın inşallah...
CBF gurubundan yapılan toplu alım ile aldınız herhalde. Memnun olmanız beni de memnun etti...
Gelelim reklam konusuna. Arkadaşı tanımam buradan biliyorum sadece...Olsa ne olur niye rahatsız oluyorsunuz.. "zenciye tiksinerek bakana zenci sormuş
.......Boya yı mı sevmedin boyayanı mı..
Size göre yapılan işmi kötü yapan mı..
Yapan rahatsız ediyor ise gayet normal. Saygı duyarım ( az da olsa)
Ama Türkiye'de yapılan herkesin memnun olduğu ve tamamen motosiklet ile alakalı bir konunun motosiklet net de olmasında nasıl bir gariplik var izaha muhtaç.
Reklam için ne çok çaba sarf ediyorum ne de para harcıyorum. Kullanıcıların memnuniyeti zaten yetiyor. Reklam için daha çok yolum var. Zaten talep çok olur ise yetişemem. Çünkü daha profesyonel olarak bu işi yapmıyorum. Biraz da zor benim yapmam. O kadar ne kabiliyetim var ne imkanım ne de zamanım. Ama illaki bu iş büyüyecek belki benimle belki bensiz..
Onun için beni sevmeyenler.. saçmalamayın
Ben de sizi sadece buradan ve sosyal medyadan takip ediyorum,yağlama sistemi gayet başarılı kullanıcı olarak tecrübemi paylaştım,insanlar görmek istediğini görür istemediğini görmez,reklam yapıyorsunuz diye çamur atanlar oldu,ben sizi tanımam siz beni,reklam yapıyorsunuz diyen arkadaşları da tanımam zaten,neyse boşverin ,dedimya insanlar görmek istediğini görür