- Konu Yazar
Merhaba 600f 'im de disk eğriliği sorunum var frene basınca resmen tak tak tak ediyor abs var gibi bir tutup bir tutmuyor frenler.
Baktığım kadarıyla sorun disklerde hemde 2 sinde birden.
Uygun fiyatlı disk bulamadım tanesi 1000-1500 tl arası neredeyse.
Çıkmalara da pek güvenemiyorum. 600rr ile 600f ön diskleri aynı mıdır ? uygun fiyatlı çıkma bir 600rr diski buldum ama ?
Motorum 2006 model bu arada.
Tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum düzelttirme imkanım var mı vs?
Bu arada jantta olursa düz gidemezsin disktedir dediler ama janttan da tam emin değilim lastiği boşta çevirince diskler yamuk dönüyor orası kesin ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Göbek rulmanı boşluk yapmış ta olabilir diyorlar nasıl kontrol edebilirim?
Ben ön teker boşta iken diske 1mm uzaklıkta bir tornavida tuttum ve lastiği çevirdim bazı yerlerde tornavidaya sürttü disk bazı yerlerde hiç sürtmeden geçti.
Bu göbek rulmanında boşluk olsa da böyle yapar mıydı ?
Birde giderken ellerimi bıraktığımda herhangi bir titreşim vs. yok
Baktığım kadarıyla sorun disklerde hemde 2 sinde birden.
Uygun fiyatlı disk bulamadım tanesi 1000-1500 tl arası neredeyse.
Çıkmalara da pek güvenemiyorum. 600rr ile 600f ön diskleri aynı mıdır ? uygun fiyatlı çıkma bir 600rr diski buldum ama ?
Motorum 2006 model bu arada.
Tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum düzelttirme imkanım var mı vs?
Bu arada jantta olursa düz gidemezsin disktedir dediler ama janttan da tam emin değilim lastiği boşta çevirince diskler yamuk dönüyor orası kesin ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Göbek rulmanı boşluk yapmış ta olabilir diyorlar nasıl kontrol edebilirim?
Ben ön teker boşta iken diske 1mm uzaklıkta bir tornavida tuttum ve lastiği çevirdim bazı yerlerde tornavidaya sürttü disk bazı yerlerde hiç sürtmeden geçti.
Bu göbek rulmanında boşluk olsa da böyle yapar mıydı ?
Birde giderken ellerimi bıraktığımda herhangi bir titreşim vs. yok