- Konu Yazar
Yazamadığı bir kaç geziden birisini daha paylaşmak istedim. Bu pandemi günlerinde içimizi ferahlatır.
Sivaslı arkadaşların bileceği bir yer olan Paşa Fabrikası mesire alanının karşısındaki yüksek tepelere yönümü çevirdim
Mesire alanı bir vadinin içinde. İki tarafında da yüksek tepeler var. Her iki tarafta da Bayraklarımız var.
Bayrağın birinin yanına kadar motorla gidilebiliyor. Diğeri biraz daha sarp.
Asfalttan ayrılıp tepelere çıkmaya başladım.

Yolun devamı karşıdaki yol

Arada yine bir Aluç ağacı görüyor ve duruyorum.

Biraz nasiplenip yola devam ediyorum. Birinci tepeye varıyorum

Geldiğim yol aşağı taraf

Paşa Fabrikası mesire alanı aşağısı

Sarp yerde dediğim Bayrağımız karşıda. Maşallah nede güzel...

Diğer Bayrağımızda karşıda biraz uzak olduğundan bu kadar görünüyor. Oraya motor ile ulaşılabiliyor.

Ağaç dikmek için ilginç bir alan yapmışlar.

Buda Motorum.

Buradan ayrılıp biraz daha yüksek olan diğer tepeye ilerliyorum.

Buradan ayrılıp yönümü 4 Eylül Barajımıza çeviriyorum. Sivas'ın su ihtiyacı buradan sağlanıyor.
Uzaktan görünene kadar ilerliyorum. Baraj karşıda.

Birkaç fotoğrafçılık denemesi yapıyorum.

Uzaklarda Rüzgar türbinleri görünüyor Yıldız Dağının eteklerinde.

Dağdan tepeden,tarlalardan ilerleyerek barajın kenarına ulaşıyorum. Su çok azalmış. Dolu hali çok ilerlere gidiyor.

Savacağa ulaşıyorum. Buradan da savacağın üstüne devam ediyorum birkaç resimde buradan.

Dönüş yolunda Güneş enerji tarlasının kenarında durup birkaç resim alıyorum. Temiz enerji.

Bir gezimi de sağ salim böylece tamamlamış oldum.Kısa ama zevkli geziler oluyor doğrusu.
Herkese teşekkürler.
Sivaslı arkadaşların bileceği bir yer olan Paşa Fabrikası mesire alanının karşısındaki yüksek tepelere yönümü çevirdim
Mesire alanı bir vadinin içinde. İki tarafında da yüksek tepeler var. Her iki tarafta da Bayraklarımız var.
Bayrağın birinin yanına kadar motorla gidilebiliyor. Diğeri biraz daha sarp.
Asfalttan ayrılıp tepelere çıkmaya başladım.

Yolun devamı karşıdaki yol

Arada yine bir Aluç ağacı görüyor ve duruyorum.

Biraz nasiplenip yola devam ediyorum. Birinci tepeye varıyorum

Geldiğim yol aşağı taraf

Paşa Fabrikası mesire alanı aşağısı

Sarp yerde dediğim Bayrağımız karşıda. Maşallah nede güzel...

Diğer Bayrağımızda karşıda biraz uzak olduğundan bu kadar görünüyor. Oraya motor ile ulaşılabiliyor.

Ağaç dikmek için ilginç bir alan yapmışlar.

Buda Motorum.

Buradan ayrılıp biraz daha yüksek olan diğer tepeye ilerliyorum.

Buradan ayrılıp yönümü 4 Eylül Barajımıza çeviriyorum. Sivas'ın su ihtiyacı buradan sağlanıyor.
Uzaktan görünene kadar ilerliyorum. Baraj karşıda.

Birkaç fotoğrafçılık denemesi yapıyorum.

Uzaklarda Rüzgar türbinleri görünüyor Yıldız Dağının eteklerinde.

Dağdan tepeden,tarlalardan ilerleyerek barajın kenarına ulaşıyorum. Su çok azalmış. Dolu hali çok ilerlere gidiyor.

Savacağa ulaşıyorum. Buradan da savacağın üstüne devam ediyorum birkaç resimde buradan.

Dönüş yolunda Güneş enerji tarlasının kenarında durup birkaç resim alıyorum. Temiz enerji.

Bir gezimi de sağ salim böylece tamamlamış oldum.Kısa ama zevkli geziler oluyor doğrusu.
Herkese teşekkürler.