89bine Triumph Trident aldığım için şükürler olsun 
şakadır inşallah !!!! euro düşüyor dolar düşüyor ben daha bu kadar ağır bir zam görmedim.2 3 bin geliyordu şakadır diyorum buna.ayrıca 1 OCAKTA YÜZDE 10 LUK VERGİ GERİ ÇEKİLCEK ya :cherry::cherry:.2 seçenek var ya zam geri çekilmicek :cherry: kalıcı olacak.yada vergi geri çekilecek haberi aldılar fiyatları şişirip yüzde 10 luk geri düşücekler bakın fiyatlar indi dicekler.şu saatten sonra 2 seçenekte dahil yamaha türkiye bitmiştir.hatta sanırım avrupalı dışında motosikletler artık lüxe giricek.para buna yetti ducati aldım demeler başlar artık![]()
89bine Triumph Trident aldığım için şükürler olsun![]()
Bankada doları olan adam gelmiş fiyatlardan şikayet ediyor sen önce dolarını sat sonra şikayet et,
...
,döviz alıp yükselmesini bekleyip oturduğu yerden parasına para katanlara devlet bir darbe vuracak yakındır ellerindeki parada gidecek
Motor fiyatları neden düşmüyor Biliyormusunuz, forumda sürekli bunu diyen adamlar olduğu sürece düşmez, Bankada doları olan adam gelmiş fiyatlardan şikayet ediyor sen önce dolarını sat sonra şikayet et,geçen hafta tv de gördüm türkiyede vatandaşın bankadaki döviz rezervi 230 milyar dolarmış birde yastık altı döviz var sonra her şey niye pahalı diyorlar, örnek çakırı nüfusunun yüzde 64 ünün bankada dövizi varmış çankırı gibi yerde nerden aldınız bu parayı anlamdım ,bizde üretim yok hep tüketim var yurt dışından buda cari açığı çoğaltıyor devlette basıyor vergiyi ,döviz alıp yükselmesini bekleyip oturduğu yerden parasına para katanlara devlet bir darbe vuracak yakındır ellerindeki parada gidecek
Bunu îmâ etmek bile (dövize el koymak) korkunç sonuçlar doğurur.
inşallah devlet el koyar,dolarcıların yüzünden neden ben 25 bin tl lik motora 50 bin tl veriyorum, onlar para kazanacak diye biz her şeyi iki katına almak zorunda kalıyoruz.
Gerçekten tek suçlu dolarını bankada veya yastık altında tutanlar mı? Koca memleket 230 milyar doları yastık altına soktu diye mi sen alacak olduğun motora 2 kat para veriyorsun?
Motor fiyatları neden düşmüyor Biliyormusunuz, forumda sürekli bunu diyen adamlar olduğu sürece düşmez, Bankada doları olan adam gelmiş fiyatlardan şikayet ediyor sen önce dolarını sat sonra şikayet et,geçen hafta tv de gördüm türkiyede vatandaşın bankadaki döviz rezervi 230 milyar dolarmış birde yastık altı döviz var sonra her şey niye pahalı diyorlar, örnek çakırı nüfusunun yüzde 64 ünün bankada dövizi varmış çankırı gibi yerde nerden aldınız bu parayı anlamdım ,bizde üretim yok hep tüketim var yurt dışından buda cari açığı çoğaltıyor devlette basıyor vergiyi ,döviz alıp yükselmesini bekleyip oturduğu yerden parasına para katanlara devlet bir darbe vuracak yakındır ellerindeki parada gidecek
Çankırı gibi reis aşığı bir memlekette reisin talimatına rağmen döviz alıyorlarsa ben bir şey demiyorum. Sorsan en milliyetçi onlardır. Ha keza milliyetçiliği ile meşhur Kayseri'de de evler euro ile kiraya veriliyor.