- Konu Yazar
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm öncelikle forumdaki ilk konum olacak zaten daha dün üye oldum. Sizin gibi iyi dostların bulunduğu bu forumda bulunmaktan gurur duyuyorum. Foruma katılınca kendimi sanki daha farklı biri gibi tam motorcu gibi hissettim senelerdir buradan bilgi alışında bulunuyordum fakat bus efer aradığım konuyu bulamadım o yüzden üye olup kendi konumu açmak istedim.
125 cc sınıfında bir motorsiklet almak istiyorum ve aklımda 2 tane motorsiklet var;
Regal Raptor DD 125 E
Avantajları:
Çift silindir
Choper (deri ceketle fena fena olur):bounce:
Egzozları biraz açarsam fena olur
Dezavantajları:
125 cc yetmez zaten altımda 150 cc olanı var (silindirleri tornalatıp daha çok performasns almak istiyorum)
r:
Arka fren kampana
2009 model
Jantlar biraz eski duruyor:farao:
Mondial Rx 1 Evo
Avantajları:
En düşük 2018 model alacağım için yeni motor
Teknolojisi daha gelişmiş motor (Yakıt göstergesi bile yok regallerde)
CBS var virajlarda sorun olabilir ama düz yolda kampanadan kat kat iyi
Çantaları var
Çamurluğu çok hoşuma gidiyor
Dezavantajları:
125 cc yetmez zaten altımda 150 cc var(silindirleri tornalatıp veya full set atıp daha çok performans almak istiyorum)
Avantaj dezavantajları böyle sıraladım sizce nasıl bir seçim yapmalıyım cc yükseltme motor ona göre mi yapılmış derseniz buji yağ karbüratör gibi biri enjeksiyon herhalde parçaları değiştirsem perforamns artar mı? Benim için 140 ı geçmeli son hızı hergün sabahın 6 sında 100 km yol gidiyom yavaş kalmasın
cevaplarınız için teşekkürler
lütfen 125 cc dışında öerge vermeyin
Not: 125 cc motor da önerebilirsiniz 15 k yı geçmemek şartıyla :queen:
Şimdiden cevap verenlere tşk ediyorum
125 cc sınıfında bir motorsiklet almak istiyorum ve aklımda 2 tane motorsiklet var;
Regal Raptor DD 125 E
Avantajları:
Çift silindir
Choper (deri ceketle fena fena olur):bounce:
Egzozları biraz açarsam fena olur
Dezavantajları:
125 cc yetmez zaten altımda 150 cc olanı var (silindirleri tornalatıp daha çok performasns almak istiyorum)
Arka fren kampana
2009 model
Jantlar biraz eski duruyor:farao:
Mondial Rx 1 Evo
Avantajları:
En düşük 2018 model alacağım için yeni motor
Teknolojisi daha gelişmiş motor (Yakıt göstergesi bile yok regallerde)
CBS var virajlarda sorun olabilir ama düz yolda kampanadan kat kat iyi
Çantaları var
Çamurluğu çok hoşuma gidiyor
Dezavantajları:
125 cc yetmez zaten altımda 150 cc var(silindirleri tornalatıp veya full set atıp daha çok performans almak istiyorum)
Avantaj dezavantajları böyle sıraladım sizce nasıl bir seçim yapmalıyım cc yükseltme motor ona göre mi yapılmış derseniz buji yağ karbüratör gibi biri enjeksiyon herhalde parçaları değiştirsem perforamns artar mı? Benim için 140 ı geçmeli son hızı hergün sabahın 6 sında 100 km yol gidiyom yavaş kalmasın
lütfen 125 cc dışında öerge vermeyin
Not: 125 cc motor da önerebilirsiniz 15 k yı geçmemek şartıyla :queen:
Şimdiden cevap verenlere tşk ediyorum