Çabuk bitmesi bir yana, düz yolda da kullanınca kısa sürede ortası düzleşiyor lastiğin. Zaten kısa olan ömrünü performanslı değerlendirmek daha da zorlaşıyor.Konu acilmisken yaziyim.rosso 2 inanilmaz bir lastiktir.testlerde bridgestone s22 ninnarkasindan gelir.yeni cikan rosso 3 muhtemelen daha iyidir.ancak handikapi cabuk bitmesidir.kullanicilarin yorumlarina gore 5bin ile 8bin km arasinda biter.
Lastik konusunda kimle konuşsam kendi lastiği dışında her marka/modele çamur atıyorBen bu durumdan çok muzdaribim artık bir dur denmeli buna. Pilot street kullanan rossoya rosso kullanan pilot streete laf atıyor ordan anlascılar çıkıyor bir şey diyor iyice savaş meydanına dönüyor ortalık
Yok rosso yumuşakmış yoldaki her şeyi topluyormuş hemen bitiyormuş, kardeşim ben parasını verip güvenle sürebileceğim çabuk ısınan bir lastik istiyorum. Palet tak o zaman hiç patlamaz lastik
Adamina gore naylon lastik de mukemmeldir dumduz marka ve model onerip o modeli havalandirmak gereksiz.
Bazisi virajda kafa degdirecek kadar gitmek yerine uzun omur ve orta tutus tercih eder, bazisi zamk gibi lastik ister. Herkese gore lastik var hepsi de super lastiklerdir.
Ben genelde lastik onerisi isteyeni suclarim oneren yerine. Cunku salliyorum mt-07 suruyorum ne lastik alayim diye soruyor. Sen teker mi yapiyorsun, viraj mi yapiyorsun, uzun yol mu istiyorsun, kisinda mi suruyorsun, yagmur performansindan ne bekliyorsun, butcen nedir bunlarin hepsi parametre.
Netice olarak Rosso 2 degil de Rosso Corsa 2 dunyanin en iyi lastigidir. Hadi hayirli isler.
değil işte bende var bir hata yapıp ileriyi düşünmeden yaz geliyor yaa bas corsa2 diyip , road 5 yerine corsa 2 aldım yağmurda defalarca tank tokatlama yaptı sırf yerdeki saçma sapan asfalttaki zift yamaları yüzünden aynısını road 4 de bile yaşamadım.
net kullanım amacına göre en iyi lastik anlayışı değişir su görünce motora binmeyen adama iyi ama yağmur çamur demeden binene yaz harici kötü corsa 2 ler
Rosso 2 de pilot streetde çok iyi lastiklerdi. Ancak yerine yenileri geldi.
2014-2015' e damgasını vuran lastikler bunlar.
Rosso 2 evet çabuk biterdi ama motoru yere atsan düşmezdi o derece sağlam, yumuşak hamur ve lezzetli bir lastik idi. Parası olan alırdı.
Pilot street ise uzun soluklu bir lastik, diğerine göre daha sert ancak buda gayet güven veren lastik. Özellikle su kanal yapısı olarak bir çok virajda hayat kurtarmış diyebilirim. 2014 de cbr motorumda street vardı, aynı motordan arkadaşımda ise irc vardı. ikisi yan yana geldiğinde irc buz pistinde gibiydi adeta. bense yağmur demeden street ile gayet gazlıyabiliyordum.
Son olarak, Anlası savunanlar hala varmı ? 2200 TL michelin/pirelli lastik 1600 TL anlas lastik. ( DL650 için ) 600 lira kaar edicem diye hayatını riske atan arkadaş yarın bir gün düştüğünde " vay efendim bu lastiği iyi dediler de aldık " muhabbetleri yapacaklar![]()
Anlas kullandınız mı?
kullanan bir çok arkadaşım var. Hepsi mağdur
ki lastik çok iyi olsa bile yerli üretim 1600 lira çooooook pahalıyerli geçirim diyoruz