Motul 7100 Orjinal mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kargoya verildi Payas diyor
Hatay dan gelecek ulan sınırdan çakma mal mı yolluyorlar:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
https://youtu.be/vKbsdINjjkk

Yağ geldi

Motosikleti
XV250 - FZ6
Orjinal gibi duruyor Ben de n11 linkindekinden ısmarladım, sizinkiyle ayni gibi.

Motul’un da sahtesi çok piyasa da.
Görüntü olarak kolay kolay anlaşılamayacak kadar da başarılı iş çıkartıyorlar.
Ama işlevi başarılı olmadığından motoru zamanla mahvediyor tabi.

Sanayide dükkanlardan kutusuna 5 lira vermek suretiyle yağ kutusu topluyorlar haberiniz olsun.ozellikle çıraklar çıkan yağ kutularını güzelce açar zarar vermeden kullanıp kenara atarlar haftalık olarak almaya geliyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yağ değişimi yaptık video su da bu
https://youtu.be/4j5st9QX-sI

Sanayide dükkanlardan kutusuna 5 lira vermek suretiyle yağ kutusu topluyorlar haberiniz olsun.ozellikle çıraklar çıkan yağ kutularını güzelce açar zarar vermeden kullanıp kenara atarlar haftalık olarak almaya geliyorlar

Sanayiden her şeyi beklerim. Bundan sonra yağ değişimi yaptırırsam kendim alıcam kutusunu.

yurtdışında 4lt 7100 ortalama 35€ - 55$ civarı n11'de 230-250tl gibi fiyatlarla ücretsiz kargo seçeneği ile satılıyor.Bu yağ ithal ,motul deposu yağmalanmadıysa kimse beni 230tllik yağın orijinal olduğuna inandıramaz.Bilinen firmalardan ve her zaman aynı yerden alırım.Daha önce başka birinden biraz daha ucuz diye aldım.kapak ve kutuda farklılıklar vardı.işkillendim motor kısmına koymadım şanzıman kısmına koydum.

https://bumpd.tistory.com/1532 sahtesi var ,analiz raporu da paylaşılmış

img.jpg

Son düzenleme:
Motulun sitesine girip, bayi ağından temin edebilirsiniz. En sağlıklısınin o olduğunu düşünüyorum.
2. Seçenek putoline liquimoly gibi nispeten kaliteli butik marka yağları almak. Sahtesi olmayacak kadar az var piyasada.

n11'den daha önceden yağ aldığım bir firmadan motul araba yağı aldım. Puanı ve yorumları en yüksek olan satıcı kendisi. Gelen yağ %100 sahteydi, orjinali ile yanyana koyup videosunu çektim, yurtdışına gönderdim , temsilcilerini gönderip yağı incelemek için aldılar. Kutu bariz farklı,lot numarası kazılı, etiket soluk.

n11'de ki yüksek puan ve olumlu yorumlara sahip satıcı önceden edindiği puan ve yorumlara güvenip sahte mal çakıyor arada gibi bir durum var ortada. Yazık.

Sonra da motul bayiliği aldım- artık kafam rahat. Benim alışımın 470tl olan yağ, trendyol ve n11'de yüksek yorumlu ve puanlı satıcılarda 420tl . Yorum sizin .

300V alın kafanız rahat olsun. :)
Onun sahtesini yapan deli varsa gelsin bi tebrik edeyim yemek ısmarlayayım. :)

Bu arada Motul internetten kendi satış yapıyor artık, tertemiz iş. Geçen arabanın yağını değiştirdim, sanayide ara babam ara yok, yağ yok. Gittim Motul'un internet sitesinden, hem de daha ucuza aldım. Normalde internet sitesnde liste fiyatıyla satılıyor her şey, bayiden elinde kalandan falan daha ucuza bulunabiliyordu; ama bu sefer sanayide baan söylenen tüm fiyatlar Motul sitesinin ciddi üstündeydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar