Arkadaşlar pcx için spy 1000 aldım. Bağlantıyı kendim yapıcam. Uzaktan calıştırma vs bunları bağlamıcam. Aklımda takılan tek sorun var kahverengi kabloyu bağlamam gereklimi ne işe yarıyor alarm onu bağlamadan düzgün çalışır mı ?
Anladım motor anahtarsız çalıştırma özellikli zaten öyle kontagı kırıp cevirme falan yapsada elektrik olayı olmaz beyinli olduğu için yani bağlamasam sorun teşkil etmez. Zaten amacım darbelere karşı ötmesi yani birisi direksiyon kilidi kırmaya calışırken hemen ötmeye başlasın amaç.kahverengi kabloyu bağlayıp alarmı kurarsan bişekilde motora elektrik verilirse (kısadevre veya kontak zorlamasıyla) alarm ötmeye başlar,bi motoru park edip kontağı kapattığında alarmı kurman için uc kez uyarı sesi verir. bu hatırlatma sesine ben uyuz oluyorum bu yüzdende kahverengi kablo bende bağlı değil.
Konunun tüm yazılarının tamamını okuduktan sonra dün birtanede bende edindim bu alarmdan ve akşamına da montajını yaptım.
Burada yazan yönergeleri izleyerek kolay ve pratik bir kurulum oldu, tüm özellikleri gayet güzel çalışıyor, önceki yazılarda yeterli bir kullanım klavuzu olmadığından bahsedilmiş ama artık öyle değil, içersinde detaylıca anlatılmış bir kurulum şeması ve özellik anlatımı mevcut.
Selamlar, kullanım kılavuzu ve kurulum şemasını buraya eklerseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, eski kullanıcılara birşey sormak istiyorum, alarmın mesefesi çok iyi herhangibir şikayetim yok yanlızca birşey dikkatimi çekti, sinyal seviyesi full yani sinyal kaybı vs durumun olmadığı bir anı düşünün yani, ama arada sinyal çubuklarının tamamı arada kayboluyor 10saniye kadar sonra tamamı tekrar full olarak geri geliyor.. bunun hakkında bilgisi olan var mı?