Honda Aralık 2020 Fiyat Listesi (Kasım Karşılaştırmalı)

Honda Aralık ayında'da zam yapmaya devam ediyor.Bazı modellerin fiyatı değişmezken motosikletlere ortalama %4-8 zam geldi. %31 zam ile 36.000 liraya yükselen Super Cub C125 modeli sevenlerini? üzdü.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
250 cc nakedde hedef 50.000 tl :D Honda Genel merkeze mail atın bari üretimi ve satışı olan cbr 125 ve 250 için yedek parça yapmayı sürdürsünler 20 sene boyunca :D Ocakta patlar fiyatlar :D

Motosikleti
CB650R
takip edemedim ek vergi kaldırıldı mı ? en son kademeli olarak kaldırılacak diye okumuştum
bu fiyatlar ek verginin kalkmış halinin fiyatları mı?

eskiden aralık ayında kampanya olurdu,şimdi ayın birinde zam koyuyor.nc dct 98000 olmuş bravooooo honda'ya

Motosikleti
Tracer 7
modelden modele 2bin -13bin lira arası zamlanmalar görüyorum. Kur artıyor fiyatlar buna bağlı artıyor diyorduk evet fakat bu sefer aya vurduğumuzda kurda artış yok hatta düşüş var diyebiliriz geçen aya oranla. Peki bu sefer bu kadar artışın sebebi nedir? Çok üzücü. Bu fiyatları gördükçe soğuyorum hedefimdeki modellerden.

Kocaeli İl Temsilcisi
eskiden aralık ayında kampanya olurdu,şimdi ayın birinde zam koyuyor.nc dct 98000 olmuş bravooooo honda'ya

Inazuma'ya devam hocam.. :salut:

Eldekini satıp yüksek cc'ye geçmek imkansız artık. Herkes elindekine şükredecek. Zaten bu ekonomik sıkıntılı durumda büyük cc sahibi olmak bile zor bir durum.

Son düzenleme:
başkanlık sistemine layık fiyatlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

modelden modele 2bin -13bin lira arası zamlanmalar görüyorum. Kur artıyor fiyatlar buna bağlı artıyor diyorduk evet fakat bu sefer aya vurduğumuzda kurda artış yok hatta düşüş var diyebiliriz geçen aya oranla. Peki bu sefer bu kadar artışın sebebi nedir? Çok üzücü. Bu fiyatları gördükçe soğuyorum hedefimdeki modellerden.

önceki fiyatlar hangi kur ile hesaplandığı önemli. yunanistan'da crf rally 2020 model yaklaşık 6900 euro. buradan yap hesabını işte, uygun mu fiyat vermişler yoksa fiyatların alınamaz hale gelmesini tayyip erdoğan mı yapmış

Son düzenleme:
Honda'cılarında akepeliler gibi honda zam başlıklarına uğramaya yüzleri yok :)

Motosikleti
Tracer 7
başkanlık sistemine layık fiyatlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

önceki fiyatlar hangi kur ile hesaplandığı önemli. yunanistan'da crf rally 2020 model yaklaşık 6900 euro. buradan yap hesabını işte, uygun mu fiyat vermişler yoksa fiyatların alınamaz hale gelmesini tayyip erdoğan mı yapmış

Hükümetin güller dağıtıp yüzümüzü gülümsetmediği bir gerçek tabiki bu bilinen ayrı bir konu fakat ben tek taraflı bakmamaya çalışıyorum yine de bu duruma. Bunlar gariban diyerek bizlere uygun fiyat vermiş halleri midir bu yoksa fazla kar ettikleri bir durum söz konusu mudur? Bilemiyorum, kar marjlarını bilmediğimden yorum yapamıyorum maalesef sonuçta olan bizlere oluyor...

Motosikleti
Yok
Piiiii Forza alacaktim, yine ucmus fiyatlar! Ehonomi coggg eyi coooggg

Motosikleti
R25, CRF250L
Anlaşılan cbr650ra hiçbir zaman ulaşamıycam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yetmez ama evett.

hala ucuzzz,olmuyor honda olmiyorrr.Bu milletin anladigin dilden konuss.Deveye dikennn,bizim millet diken severr..ne kadar gecirirsen o kadar kiymetli olursun,valla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar