- Konu Yazar
Sapanca'ya dönüş yolculuğu 10 kasım günü sabah erkenden yola çıkmak istedim zaten şanssızlık beraberinde başladı erkenden yağmur başladı kararım kesindi yola çıktım ama ilk benzinlikte bir saatten fazla beklemek zorunda kaldım. Amacım Beykoz'dan içeri girip köylerden gitmekti hazırlamış olduğum listeyi görünce Acarlar'dan benzin alıp Polenezköy'den yola devam etmemi söylediler hiç bir köy geçişlerinde benzinlik olmadığını söylediler.Bende yoluma Polenez köye girmeden yoluma devam ettim.Otoban gibi Şile yolunda devam ederken şiddetli yağmura yakalandım Ağva'ya girmeden yola devam ettim yağmurda benle beraber Kanlıca'da yol çalışması yüzünden tali yol yapmışlar mıcırlı olduğunu görüp, yolu yaya devam etmek zorunda kaldım. Neyse tehlikeyi atlattım. Durmak yok yola devam Kandıra girişinde Trafik kontrolünde durdurdular ehliyete bakmak isteyen arkadaşına diğer görevli böyle 100 cc motora böyle yükleyenin evrakları tamdır dedi 150 cc motorla tur yapanı gördük ama 100 cc lık tur yapanı seni gördük deyip resmimi çekmek istediler sorunca belirli yaşı almış birde 100 cc lik motorla tur dediler bir yerde kal dediler ok yaydan çıktı bir kere yola devam akşam 7.30 da Melen ağzına vardım tek benzinlikte gecelemek istedim kabul etmediler buralarda çingeneler gece rahat vermezler dediler o tedirginlikle Karasu'ya devam ettim karanlıkta toprak yol diye çamura daldım motor devrildi tabi bende aşağıda resimde göreceğiniz bir pansiyon kuytusunda geceledim.Yağmur gece gene başladı sabah kahvaltı sonrası yağmurda yola devam Adapazarı'na 35 km kala yağmur bana eşlik etti buna tur değil ÇİLE,AZAP ne derseniz deyin işte o oldu bu sıkıntımın içinde konuştuğum insanlar birde 100 cc'lik motorla gezilir mi gibi laf ettiler tur en az 150 cc olmalıymış onu babamda kullanır bir daha bu aylarda tur kesinlikle YAPMAYACAĞIM bu bana ders oldu

toplam tur 334 km oldu

toplam tur 334 km oldu