İnazuma, NC, Tracer kullanmış birisi olarak yaşınızı da düşünerek önerim;
Her ne kadar ilk etapta NC serisi daha doğruymuş gibi görünse de, kesinlikle Tracer yönünde karar vermenizi tavsiye ederim.
Tracer sizi çok daha uzun vadede çok daha rahat ettirebilecek (farklı senaryoları düşünerek belirtiyorum) bir motosiklet olacaktır.
motor kanallarında bile anlatıcılar trafikte apacılık yapıyor yanı motosıkletle kuralalra uymak hayatı onem tasıyor bu nedenle 250 cc ustune gecmek daha fazla risk yaratabilir . O nedenle 250 cc yeterlı üstelik inazuma nın konforu da size yeterlı geliyormus daha nolsun
modern 250 cc motosikletler çoğu kişiye yeterlidir.
bugün pulsar 200 bile 120 ile stabil gidebiliyor. 120 den hızla gidip ceza yemek isteyen daha hızlısını alabilir.
benimde bitaraflarım kaşınıyor nc750 alayım, cb500 alayım falan. sonra parça fiyatlarına bakıyorum, bakım maliyetlerini hesaplıyorum. yerime oturup çayımı içmeye devam ediyorum.
hele avrupa peşinde koşanlara... biz fakir bir ülkeyiz. neyimize bizim avrupa motoru?
Haklısınız bencede mantıken yetiyor kaldıki ben zaten 100-110 bandında gidiyorum.Otoban'ada çıkmıyorum.Yanlız arkadaş çevresi ve motorumun toplam km'side 50,000 km'ye gelmesi markasının suzuki olması ve ikinci elde satılabilirliğinin düşmesi,büyük motorun cazibesi vb sebeplerden psikolojik olarak insan istiyor.Fakat dediğiniz gibi fiyatların yüksekliği ve diğer risklerden dolayıda çekiniyor insan