Bajaj boxer dan hero x pulse 200 e geçmeye değer mi

Hocam honda cb250r ye de bir bakın isterseniz. 2018 model temizini bulursunuz 30k civarında. En azından bir sorununuz olduğunda honda yetkili servisleri memnun eder. Ktm yedek parçası ve distribütörü spormotoyla uğraşmazsınız.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam honda cb250r ye de bir bakın isterseniz. 2018 model temizini bulursunuz 30k civarında. En azından bir sorununuz olduğunda honda yetkili servisleri memnun eder. Ktm yedek parçası ve distribütörü spormotoyla uğraşmazsınız.

Geçenlerde önümde bi tane cb250r gidiyor,

O nasıl bir zincir sesidir öyle,

Ben arkadan gidiyorum aramızda 2m filan var ve zincir sesi net şekilde duyuluyordu.

Geçenlerde önümde bi tane cb250r gidiyor,

O nasıl bir zincir sesidir öyle,

Ben arkadan gidiyorum aramızda 2m filan var ve zincir sesi net şekilde duyuluyordu.

Hocam motoru bir ara araştırmıştım. O zincir sesinin bir parçayı sökerek kestiklerini söylüyordu kullanıcıları. Sayfa 16-19 civarı bir yerdeydi. Kullanıcısı değilim aadece model önerdim. Altını çizeyim ne olur ne olmaz :)

Ygz

hocam cbr250lerde kronik blok sorunu var hepsinde çıkmasa bile bir kısmında piston kol çıkarıyor ek olarak ss tipi motor istemiyorum. ( gidonu hafif yukarıda ama bana göre değil maalesef)

hocam cbr250lerde kronik blok sorunu var hepsinde çıkmasa bile bir kısmında piston kol çıkarıyor ek olarak ss tipi motor istemiyorum. ( gidonu hafif yukarıda ama bana göre değil maalesef)

Ss değil naked ve cbr250de full redlineda gidersen tabii ki de çıkarır. Çoğu cbr zaten elden ele geçiyor ve kullanan yaş kitlesi de belli. R25lerde de aynı durum var. 250 cc motorla 180 190 basarsan pistonu da eline alırsın motoru da. Sözüm size değil genel diyorum. Her şey kullancısı da bitiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar