Aprilia RS 125

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O dönem ailemin yazlığı Büyükçekmecedeydi, Büyükçekmece-Haramidere ya da Büyükçekmece-Silivri arası bizim gözümüzde uzun yoldu. Sadece o güzergahta kask takardım. Büyükçekmece-Silivri arası için bile 1-2 gün önceden hazırlık yaptığımı hatırlarım. Yaş ilerleyince dünyanın aslında çok küçük olduğunu anlıyorsun :)

Açıkçası " büyüdüğüm " günden beri mutsuzum Kaan bey, ben. :) Şimdi evet, dünya küçüldü ve çok güzel modellere binebiliyoruz ama keşke şu dünya kocaman kalsaydı, yıl milenyum' a sabitlenseydi bende bir ömür sadece gn 250' li kullansaydım. Zerre keyif almıyorum o günlere oranla şuan hayattan. Hatta, sizleri bilmem ama ben bakkal' a gidip yarım ekmek salam kaşar alırdım, bir tanede gazoz elbette. Şuan her ülkede yediğim bir şey olmuştur. O tadı, lezzeti yemin ederim mumla arıyorum.

Biri eskaza zaman makinesi falan bulsa, doksanlar' ın sonuna gider makinayı da direk bozardım. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Açıkçası " büyüdüğüm " günden beri mutsuzum Kaan bey, ben. :) Şimdi evet, dünya küçüldü ve çok güzel modellere binebiliyoruz ama keşke şu dünya kocaman kalsaydı, yıl milenyum' a sabitlenseydi bende bir ömür sadece gn 250' li kullansaydım. Zerre keyif almıyorum o günlere oranla şuan hayattan. Hatta, sizleri bilmem ama ben bakkal' a gidip yarım ekmek salam kaşar alırdım, bir tanede gazoz elbette. Şuan her ülkede yediğim bir şey olmuştur. O tadı, lezzeti yemin ederim mumla arıyorum.

Biri eskaza zaman makinesi falan bulsa, doksanlar' ın sonuna gider makinayı da direk bozardım. :)

Ben hala 90'larda yaşayanlardanım. O zamanki kaşarı ya da salamı bulabilsek de keşke biz de bakkalda salam kaşar ekmek yaptırabilsek. Şimdi salamda hindi,piliç, kaşarda hile hurda hiçbiri eski günlerdeki gibi değil. İstanbul'da domates aldığınızda bile farketmişsinizdir; domates, domates gibi kokmuyor.90'larda Vespa Px 200 kullanan kankamla beraber hayalini kurduğumuz motorlardan biriydi Gn 250. Velhasıl ilginç bir dönemdi, yaşandı bitti. Her dönemin tadı ayrı, ben 2015'te boşandım, boşanmasam tekrardan motora başlayamazdım. Her işte bir hayır var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben hala 90'larda yaşayanlardanım. O zamanki kaşarı ya da salamı bulabilsek de keşke biz de bakkalda salam kaşar ekmek yaptırabilsek. Şimdi salamda hindi,piliç, kaşarda hile hurda hiçbiri eski günlerdeki gibi değil. İstanbul'da domates aldığınızda bile farketmişsinizdir; domates, domates gibi kokmuyor.90'larda Vespa Px 200 kullanan kankamla beraber hayalini kurduğumuz motorlardan biriydi Gn 250. Velhasıl ilginç bir dönemdi, yaşandı bitti. Her dönemin tadı ayrı, ben 2015'te boşandım, boşanmasam tekrardan motora başlayamazdım. Her işte bir hayır var.

Valla Kaan beyciğim, saat şuan 20:14 size yazdıktan sonra çıktım yazıhaneden eve geldim. Gitsem gidecek yerlerim var ama ruhsal olarak kendimde o enerji' i bulamıyorum. Süleyman Demirel'in dediği gibi " dün dündür bugün bugündür " diyorum ama o cümle içinde kullandığım dün' ü özlemekten kaçamıyorum. Nispeten sizin boşandığınızı anımsarım. Zira ara sıra size laf atmamın nedeni de budur. Forumda çok fazla online olduğunuz için haddim olmayarak sizide kendi ruh halimden sayıyorum. :) Benim de hikâyem sizden çok uzak değil bu konuda.

Memleket' i terk edip kıta, kıta gezdim. Unuttuğum dediğim gün döndüm, döndüğüm gün yine hatırladım. Hastalık takıntı diyeceğim ama ben öyle zararlı bir insanda değilim. Sevgi desem, onu da hissedemiyorum ama... ama işte bug da kalmış gibi yaşıyorum. Ne domates eski domates, ne ben eski benim. :)

Dediğiniz gibi hayırlısı.

Son düzenleme:
konuyu tekrardan hortlatmak istedim hala arıyorum. son çırpınışlarım artık bekleyemiyorum. ah bir denk gelse. yok yine yok. bana nasip olmayacak galiba...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cagiva-cagiva-mito-sp525-872106525/detay

İlandaki Cagiva Mito da fenadır ama tabii full-power (36 beygir) 2 zamanlı bir rs-125 adamı deli eder. Ben bu tayfadan epey motora bindim Gilera cx-125, Gilera gfr 125, Aprilia rs 125 vs. İçlerinde en çılgını rs125. Hatta temizi bulunabilirse rs 250 günümüzdeki bazı 600cc 4 silindirlilere nal toplatabiliyor. 73 beygir, 140kg, 2 zamanlı olunca :queen:

saolasın. cagiva da iyi ancak bende bir marka takıntısı var. bakalım ileride denk gelirse güzel bir örnek haline getirmeyi planlıyorum. şuan için MZ i adam edicem. sonra bakalım ne denk gelirse.

Hülya Avşar - Aprilla Hattı nedir yahu bari markayı düzgün yazın Aprilla değil “Aprilia” 😅

Motosikleti
Aprilia RS125 , Derbi GPR125
GLADİUSS,

Hoş geldin kardeşim de, biraz geç geldin. Rs 125 taze bitti. Şu saatten sonra ya unutulmuş bir garaj da ya bir hurdalıkta yada koleksiyoner, koleksiyoner tadında bir insanda bulabilirsin bu modeli.

Sana biraz uzak ama ben bir tanesi' nin adresini vereyim...

İstanbul' a geldin. İstanbul Anadolu yakasında Kavacık var. Kavacık' a çıkmadın yolun altında Riva Yoluna doğru devam ettin. Gittin, gittin, gittin... Işıklara yani Beykoz Konakları' nın önüne geldin. Yeşil yandı, düz devam ettin. Az ileriden sağ yukarı doğru kıvrılan yolu takip ettin. Az daha gittin hop yine ışıklar, Acarkent' in önündesin " A " kapı. Yeşil yandı, ileride yine sağ doğru giren bir kıvrım var. Döndün sağ' a karşında Total. Total' e dedin ki; Hacı abi ben polonezköy' e gideceğim. Devam ettin polonezköy' e doğru. Karakol' u geçtin, geldin merkez' e. Sağın da Tekel var. Tekelin tam karşısında ki yoldan içeri girdin, biraz gittin yol iki ye ayrıldı. Sağ taraftan devam ettin, ilerde ki sokak dan döndün az gittin uz gittin, dere tepe düz gittin... Etrafı taşlar ile örülü, kocaman ahşap kapılı bir ev gördün.İşte hayalinde ki motosiklet' in sahibi orada oturuyor.

Satar mı diye sorarsan, para ile satmaz. Zira garajda ki sadece klasik araçların değeri bir kaç milyon dolar' ın üstün dedir.

Ama...

Yinede gidip konuşma' nın faydası var. Bu tarz insanlar genç ve tutkulu insanlara karşı çok ılımlı olabiliyor.

Bol şanslar.
abi yerini hala hatırlıyor musun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar