Aprilia RS 125

kardeşlerim uzun zamandır ortalıkta yoktum tekrar geldim sizlere danışmak istiyorum
Aprilia RS 125 arıyorum bilen duyan satan varsa görüşmek istiyorum
alma diyenlere şimdiden cevap vereyim ben iki zamanlı seviyorum mz 251 etz var bende rs 125 içinse ömürlük satmak istemeyeceğim bir motor olduğunu düşünüyorum
şimdiden teşekküler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaldimi onlardan :D

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
2 zamanlı 4 silindir 95 HP şu motora binmek isterdim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
GLADİUSS,

Hoş geldin kardeşim de, biraz geç geldin. Rs 125 taze bitti. Şu saatten sonra ya unutulmuş bir garaj da ya bir hurdalıkta yada koleksiyoner, koleksiyoner tadında bir insanda bulabilirsin bu modeli.

Sana biraz uzak ama ben bir tanesi' nin adresini vereyim...

İstanbul' a geldin. İstanbul Anadolu yakasında Kavacık var. Kavacık' a çıkmadın yolun altında Riva Yoluna doğru devam ettin. Gittin, gittin, gittin... Işıklara yani Beykoz Konakları' nın önüne geldin. Yeşil yandı, düz devam ettin. Az ileriden sağ yukarı doğru kıvrılan yolu takip ettin. Az daha gittin hop yine ışıklar, Acarkent' in önündesin " A " kapı. Yeşil yandı, ileride yine sağ doğru giren bir kıvrım var. Döndün sağ' a karşında Total. Total' e dedin ki; Hacı abi ben polonezköy' e gideceğim. Devam ettin polonezköy' e doğru. Karakol' u geçtin, geldin merkez' e. Sağın da Tekel var. Tekelin tam karşısında ki yoldan içeri girdin, biraz gittin yol iki ye ayrıldı. Sağ taraftan devam ettin, ilerde ki sokak dan döndün az gittin uz gittin, dere tepe düz gittin... Etrafı taşlar ile örülü, kocaman ahşap kapılı bir ev gördün.İşte hayalinde ki motosiklet' in sahibi orada oturuyor.

Satar mı diye sorarsan, para ile satmaz. Zira garajda ki sadece klasik araçların değeri bir kaç milyon dolar' ın üstün dedir.

Ama...

Yinede gidip konuşma' nın faydası var. Bu tarz insanlar genç ve tutkulu insanlara karşı çok ılımlı olabiliyor.

Bol şanslar.

GLADİUSS,

Hoş geldin kardeşim de, biraz geç geldin. Rs 125 taze bitti. Şu saatten sonra ya unutulmuş bir garaj da ya bir hurdalıkta yada koleksiyoner, koleksiyoner tadında bir insanda bulabilirsin bu modeli.

Sana biraz uzak ama ben bir tanesi' nin adresini vereyim...

İstanbul' a geldin. İstanbul Anadolu yakasında Kavacık var. Kavacık' a çıkmadın yolun altında Riva Yoluna doğru devam ettin. Gittin, gittin, gittin... Işıklara yani Beykoz Konakları' nın önüne geldin. Yeşil yandı, düz devam ettin. Az ileriden sağ yukarı doğru kıvrılan yolu takip ettin. Az daha gittin hop yine ışıklar, Acarkent' in önündesin " A " kapı. Yeşil yandı, ileride yine sağ doğru giren bir kıvrım var. Döndün sağ' a karşında Total. Total' e dedin ki; Hacı abi ben polonezköy' e gideceğim. Devam ettin polonezköy' e doğru. Karakol' u geçtin, geldin merkez' e. Sağın da Tekel var. Tekelin tam karşısında ki yoldan içeri girdin, biraz gittin yol iki ye ayrıldı. Sağ taraftan devam ettin, ilerde ki sokak dan döndün az gittin uz gittin, dere tepe düz gittin... Etrafı taşlar ile örülü, kocaman ahşap kapılı bir ev gördün.İşte hayalinde ki motosiklet' in sahibi orada oturuyor.

Satar mı diye sorarsan, para ile satmaz. Zira garajda ki sadece klasik araçların değeri bir kaç milyon dolar' ın üstün dedir.

Ama...

Yinede gidip konuşma' nın faydası var. Bu tarz insanlar genç ve tutkulu insanlara karşı çok ılımlı olabiliyor.

Bol şanslar.

Hocam öyle bir anlattın ki sadece gitmek için gidesim geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
4-5 yil olmustur en son arac satis sitesinde goreli

sarı sitede cagiva mito 125 var bir tane. düzgün gözüküyor. fiyatı tuzlu ama epey donanımlı motor olduğu için değebilir.

sarı sitede cagiva mito 125 var bir tane. düzgün gözüküyor. fiyatı tuzlu ama epey donanımlı motor olduğu için değebilir.

Direksiyon amortisöründen başka hiçbir donanımı yok hatta egzostu orjinal.Bir ihtimal sormadım ama o kısıtlamalı motorda olabilir 22 24 beygir versiyon.

Bulsam ben de almak isterim ama piyasada pek kalmadı.
3-4 ay önce Osmaniye’de buldum birtane ama silindir pistonu rx silindir pistonu yapıp su soğutmayı iptal etmişler.
Öyle olunca hiç düşünmedim bile.

Sağolasın kardeşim denk gelirse işte bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

Eskiden bir tane satılık vardı 2016 falan tanıdıkta milletin lafına gidip onu almayıp CBR 125 almıştım alığıma o gün pişman olmuştum içimde hep ukte olarak kalacak yapmazsam

donanım derken rs 125'e göre demek istedim. ekstra yok dediğin gibi.

Rs 125 den donanımlı değil.Cagiva kendi motorunu koymuş ona.Cagivanın kısıtlanmamışı da 34 beygir fakat dünyada rs 125 in rotax marka 122 123 motorundan başka 125 cc de başka üst motor yok.Tabiki cadde halk kullanımı versiyonu rs 125 için geçerli.

Gerisi aynı herhangi bir motordaki gibi tekerlek egzost kadran şase vs vs.

Yine pist versiyonu rsA ve rsW ler 45 ila 55 beygir güç üretiyor.

Son düzenleme:
Rs 125 den donanımlı değil.Cagiva kendi motorunu koymuş ona.Cagivanın kısıtlanmamışı da 34 beygir fakat dünyada rs 125 in rotax marka 122 123 motorundan başka 125 cc de başka üst motor yok.Tabiki cadde halk kullanımı versiyonu rs 125 için geçerli.

Gerisi aynı herhangi bir motordaki gibi tekerlek egzost kadran şase vs vs.

Yine pist versiyonu rsA ve rsW ler 45 ila 55 beygir güç üretiyor.

mito'nun süspansiyon sistemi daha iyi değil midir? marzocchi diye görüyorum ilanda ondan soruyorum. rs125'de ne marka ön arka süspansiyonlar?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
1997 senesinde lisedeyken bende Honda Kinetic varken sınıftaki bir arkadaşta Rs 125 vardı. Hiç görmedim motoru ama muhabbetini yaptığımızı hatırlıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1997 senesinde lisedeyken bende Honda Kinetic varken...

Tam olarak aynı yıllarda aynı modeli kullanıyormuşuz. Ben o zaman ilk okul' a gidiyordum. 90 doğumlu olduğuma göre siz 81/82 doğumlu olmalısınız.

Bundan sonra size Kaan bey, değil. Orta yaşlı Kaan bey, diyeceğim. :)

Saygılar Abi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tam olarak aynı yıllarda aynı modeli kullanıyormuşuz. Ben o zaman ilk okul' a gidiyordum. 90 doğumlu olduğuma göre siz 81/82 doğumlu olmalısınız.

Bundan sonra size Kaan bey, değil. Orta yaşlı Kaan bey, diyeceğim. :)

Saygılar Abi.

1980 doğumluyum, Fransız lisesinde okuduğum için Orta 1 öncesi Hazırlık bizde 2 seneydi. 19 yaşımda liseden mezun oldum :) Siz de maşallah çok erken başlamışsınız. Ben 1994-1998 arası ne kask ne ekipman, Allah'a emanet scooter sürdüm. Tamam çok km yapmamış olabilirim ama 4 sene boyunca o dönem ne yağ değiştirdim, ne de lastik, hatta lastik havasını bile kontrol ettiğimi hatırlamıyorum. O dönem kullandığım Honda Kinetic'in 2 zamanlı olduğunu bile 2-3 sene önce okuduğum bir yazıyla öğrendim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1980 doğumluyum, Fransız lisesinde okuduğum için Orta 1 öncesi Hazırlık bizde 2 seneydi. 19 yaşımda liseden mezun oldum :) Siz de maşallah çok erken başlamışsınız. Ben 1994-1998 arası ne kask ne ekipman, Allah'a emanet scooter sürdüm. Tamam çok km yapmamış olabilirim ama 4 sene boyunca o dönem ne yağ değiştirdim, ne de lastik, hatta lastik havasını bile kontrol ettiğimi hatırlamıyorum. O dönem kullandığım Honda Kinetic'in 2 zamanlı olduğunu bile 2-3 sene önce okuduğum bir yazıyla öğrendim.

Saint joseph mezun' u olduğunuza göre yazıma fransızca devam edebilirim. J'écris avec traduction. J'espère que cela se traduit bien. mon français, jusqu'à hier soir, était une merveille. :p

Babam, amcam ve dayım motosiklet kullandığı için ben biraz konunun içine doğmuş oldum. Kullanıyordum dediğime de bakmayın, 10 11 yaşına kadar bulunduğum semtten öteye geçemedim. :) Genç yaşlarda insanın ekipman veya bakım gibi düşünceleri olmuyor. Ben 18 yaşından sonra benzi' nin kaç para olduğunu öğrendim. İlk nispeten büyük motosiklet kullandığım dönemlerde de lastikleri sonuna kadar şişiriyor öyle geziyordum. İnanılmaz yatıyor motosiklet. :)

Zamanla öğrendik, öğreniyoruz bazı şeyleri.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Saint joseph mezun' u olduğunuza göre yazıma fransızca devam edebilirim. J'écris avec traduction. J'espère que cela se traduit bien. mon français, jusqu'à hier soir, était une merveille. :p

Babam, amcam ve dayım motosiklet kullandığı için ben biraz konunun içine doğmuş oldum. Kullanıyordum dediğime de bakmayın, 10 11 yaşına kadar bulunduğum semtten öteye geçemedim. :) Genç yaşlarda insanın ekipman veya bakım gibi düşünceleri olmuyor. Ben 18 yaşından sonra benzi' nin kaç para olduğunu öğrendim. İlk nispeten büyük motosiklet kullandığım dönemlerde de lastikleri sonuna kadar şişiyor öyle geziyordum. İnanılmaz yatıyor motosiklet. :)

Zamanla öğrendik, öğreniyoruz bazı şeyleri.

O dönem ailemin yazlığı Büyükçekmecedeydi, Büyükçekmece-Haramidere ya da Büyükçekmece-Silivri arası bizim gözümüzde uzun yoldu. Sadece o güzergahta kask takardım. Büyükçekmece-Silivri arası için bile 1-2 gün önceden hazırlık yaptığımı hatırlarım. Yaş ilerleyince dünyanın aslında çok küçük olduğunu anlıyorsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar