Masaya yumruğu vurduk 5 tl oldu dedı...
Eee..?
Buna inandıysan bu senin ayıbın!
Tabıkı b sahsı gelırse daha iyi olacagı kesın.
B Şahısı " Adalet Adalet Adalet " diye PAC MAN gibi Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna yürümek dışında, hiç bir şey yapamaz.
B Şahısı dediğin adam, A Şahısı'nın başarısız, ucuz bir kopyası.
B Şahısı, daha ona verilen oylara sahip çıkmaktan aciz. Bir de bu B Şahısına, ülke emanet edeceksin hemi? Bravo!
B Şahısı, o ne şekilde oturduğu belli olmayan ve kalkmamak için elli oyun kurduğu koltuktan kalksın, vereceksen yeni oturana ver. Yoksa bu gün savunduğun B Şahısı yarın senin için A Şahısı'na dönüşür, sende boşuna hayalkırıklığı yaşarsın.
Dunyanın en değersiz para birimi Türk Lirası
Bu gün Euro 100 Türk Lirası olsun, Dolar 1000 Türk Lirası olsun, hiç bir zaman Dünya'nın en değersiz para birimi Türk Lirası olmayacaktır! Zira tüm Türk Liraları'nın üstün de bu ülkenin kurucu atası olan, Mustafa Kemal Atatürk'ün sureti yer almakta.
Ne zaman ki bu suret yerini A veya B şahısına bırakır... İşte o zaman, Euro ya Dolar' a bakmam Türk Lirası değer kaybetti derim.
O güne kadar, Türk Lirası değerlidir! Para parametreleri ise değişken.
Eee..?
Yer mi istiyorsun? Buna mı üzüldün?
Her zora düşen, başka bir insanın ekmeğine göz dikerse...
Her zora düşen, kolay yoldan para kazanmak isterse...
Televizyon dizilerin de Polat Alemdar oynar, tüm ülke de avel, avel bunu izlerse...
Kadınlar öldürülüp adına " namus " denirse...
Bu ülkede,
Hapisanelerde de yer kalmaz, Mezarlıklarda da!
Ek;
Çıkıp sokaklar da yürümediğim doğrudur.
Her ne kadar " Hapisaneler de " yer kalıp kalmayacağını belirlemek benim elimde olmasa da " çıkıp sokaklar da yürümeyerek " ihtiyaç sahipleri için " Hastaneler de " yer kalmasını sağlamaya çalışmaktayım.
Sana da tavsiye ederim.
sordugum soru vardı ona bile cevap veremıyorsun
Veriyorum. Veriyorum da...
Senin kafa " PAC MAN " ile aynı olduğunu için, benim ne söylediğimin önemi kalmıyor.
Orkestra' dan ayrı düşmüş baterist gibi canının istediğini çalıyorsun.
Su çok güzel, sende gelsene.