2021 Triumph Trident 660

Triumph'un yeni 660cc hacme sahip 3 silindirli motosikleti. 80 beygirlik gücün tamamını 10,250 rpm, 64 Nm torkunu da maksimum 6,250 rpm de veriyor. Diyelim ki geldi ve Mt07'den 10bin lira gibi bir farkla piyasaya girdi, daha iyi viraj, daha iyi frenler ve daha kaliteli malzeme için 10bine kıyar mısınız?

10 bine kıyılır, fakat iki motorla servise girdiğinizde muhtemelen aynı mutlulukla çıkamaya bilirsiniz. özellikle triumph servisinden..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum, model MT 7 ziyade XSR 700 muadili olarak piyasaya sunulmakta. Bu yüzden fiyat kıyaslaması yapılacak ise, XSR 700'ün fiyatını baz almak daha doğru olacaktır.

İkisi arasında bir tercih yapmak gerekirse de Trident daha özgün duracağı için ben Triumph derdim açıkçası.

Tabi tercihimde ki asıl etken bütçe durumum olacaktır.

Okadarcık fark olacağını hiç sanmıyorum ama her türlü kıyılır o paraya ve daha fazlasına :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gerçi ülkemizde tutmayabilir. Mesela Suzuki Sv 650A gibi çok tatlı bir motor da tutmadı. Yamaha Mt serisiyle piyasayı ele geçirdi.

Gerçi ülkemizde tutmayabilir. Mesela Suzuki Sv 650A gibi çok tatlı bir motor da tutmadı. Yamaha Mt serisiyle piyasayı ele geçirdi.

Abi o çok başka hikaye ya. MT07 ve SV650A yurtdışında hemen hemen her ülkede aynı paraya satıldı ancak bizde 7 8 bin TL fiyat farkı vardı, Doğan gelene kadar adam gibi servisi bile yoktu Suzuki'nin kaldı ki şuan bile 2-3 tane falandır. ( Ustayı kastetmiyorum, düzgün servis sisteminden bahsediyorum.) İnsanlarda aptal değil araştırarak alıyor, hem piyasası yok hem pahalı yani niye alsınlar ancak uzun süre binecek adamlar gidip aldılar. Şuan ilanlarda hep aynı motorlar var saçma fiyatlar istiyorlar ne satılıyor ne de yeni ilan geliyor :)

İkisinin de İngiltere satış fiyatları arasında 500 sterlinlik bir fark var. Bence arada uçurum olmaz. Ama ben de Türkiye'de tutulmayacağını düşünüyorum. Bu arada sürüş modları da var sanırım onu çok kurcalamadım. Bi de led far var abii :mrgreen:

alıcak olsam param yetse kesin alırdım mt07 yada xsr 700yerine tercih edilir bence tarzı şekli güzel güçte iyi

Mt 07 de ,bunda da şu ön far olayını hala bi geliştiremediler. Estetik acısından da zayıf geliyor bana. Hala sarı ampül özellikle mt 07 de. Bunda nasıl bilemiyorim.

Bu arada servis fiyatının Yamaha ile çok farkedeciğini düşünmüyorum adamlar bakım aralığını 10.000 mile demiş yani bizde de ya 10 bin yada 16 binde bir bakım aralığı verecekler o aralıkta Yamaha'da 2 kere bakım yaptırıyorsunuz Triumph daha ucuz bile kalabilir. Mt07'den de ucuz olacaktır büyük olasılıkla eğer avrupa'da üretiliyorsa.

arkadaşlar zaten şu an mt07 81.000tl.avrupalı rakibi ducati 797plus 85bin tl bedava.onu geçtim aprillia 900shiver 90bin tl bedava.bunun da fiyatı 80 ile 90 arasında olucaktır.başka bir değişle ben şu saatten sonra gidip avrupalı dışında hiç bir motora bakmam açıkcası.varsın bakımı pahalı olsun göz göre göre almak enayilik bence.japonların işi şu saatten sonra bitmiştir,yavaştan avrupaya yönelicez hepimiz görüceksiniz.

Şimdi kontrol ettim, Yamaha Tenere 700'ün fiyatı 124 bin tl, Triumph tiger 900'ün fiyatı 120 bin 890 tl.

Bugün ön siparişe açıldı. Ön siparişe özel fiyatı 89.990 ₺. Görüştüğüm yetkili liste fiyatına 10.000₺ indirim yaptıklarını söyledi. İnşallah almak niyetindeyim. Triumph hep hayalini kurduğum bir makinaydı.

Bugün ön siparişe açıldı. Ön siparişe özel fiyatı 89.990 ₺. Görüştüğüm yetkili liste fiyatına 10.000₺ indirim yaptıklarını söyledi. İnşallah almak niyetindeyim. Triumph hep hayalini kurduğum bir makinaydı.

Umarım memnun kalırsınız. Sırf o sesi için bile alınır. Alet naletttt

Umarım memnun kalırsınız. Sırf o sesi için bile alınır. Alet naletttt

Valla inşallah bende bayılıyorum o 3 silindirin sesine. Dediğim gibi hep gönlüm de olan bir motosikletti. İlk çıktığı gün dedim evet benim motosikletim bu. Allah sağlık sıhhat versin, herkes gönlünde ki motosikleti alır umarım. Beni gerçekten çok heyecanlandırıyor bu motosiklet.

Kocaeli İl Temsilcisi

60.000 bandında olsaydı benim XJ6'yı satıp alırdım ne güzel. Fiyatlar ulaşılamaz oldu artık maalesef. :) Çok güzel motordur Triumph, baştan aşağı kalitedir. Favorim: Speed Triple RS :pale:

Valla inşallah bende bayılıyorum o 3 silindirin sesine. Dediğim gibi hep gönlüm de olan bir motosikletti. İlk çıktığı gün dedim evet benim motosikletim bu. Allah sağlık sıhhat versin, herkes gönlünde ki motosikleti alır umarım. Beni gerçekten çok heyecanlandırıyor bu motosiklet.

ooo 89 a gerçekten iddalı fiyatmış hocam.valla alırsnız bekliyoruz bir videosu hızlanması sesi vs.niyetiniz varsa bence kaçırmayın mt07 81 bin tl sanırım o yüzden bunun fiyatı harikaymış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar