- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba. Xmax 400 motorumu satmam ve 40 yaşıma gelmem nedeni ile artık Cruiser model motosikletlere olan ilgim gittikçe artmaya başladı
20 senelik faal motorculuk hayatımda hiç Cruisera binmemiş biri olarak bu konuda pekte fikir sahibi değilim. Aklımda olan bu iki modelden birini almak istiyorum. Benim için önemli unsurlar konfor yani yumuşak süspansiyon ve sele rahatlığı, güç ve torq tabi son olarak yakıt ekonomisi. Boluda ikamet etmem nedeni ile ve Dücede Dadaş Motorolduğu için Yamaha bana daha sıcak geliyor fakat VN900 Classic modelininde tel jant olması beni cezbediyor fakat oda sevis ve yedek parça konusunda beni düşündürüyor açıcası. Bunların dışında çekiş ve hızlanmada benim için önemli ve tabi titreşim mevzusuda. Aslında hangisini alsamda mutlu olacağımı biliyorum ama kararsız kaldım işte.
Bu 2 motor dışında da bir çok model baktım ama en çok bu iki modele ısındığımı belirtmek isterim...
Bu 2 motor dışında da bir çok model baktım ama en çok bu iki modele ısındığımı belirtmek isterim...
Moderatör tarafında düzenlendi: