Teşekkür ederim hepinize.
İki konuda tebrik ederim.
Birincisi, yeni motorunuz için.
İkincisi, bir çok "tecrübeli" kullanıcının lafına bakmayıp köy şartlarına en uygun motoru tercih ettiğiniz için.
Güle güle kullanın.
Bir zaman sonra "Yahu bu motor uzun yolda iyi değilmiş" derseniz tebriklerimi geri alırım
Sağolun. Uzun yol yapmayı planlamıyorum ama olursa da çileyi göze alacağımın farkındayım. Dağlardan çıktıktan sonra şehir merkezine mesafem 20 km sadece. O yüzden pek sorun olacağını düşünmüyorum.
150 boy ile kulanabiliyormusun .
Tercübelerinizi paylaşır mısınız.
Hocam motorla ilk karşı karşıya geldiğinde özellikle gözüm çok korktu. Bu benden büyük yahu!
İlk günler biraz zorluk yaşadım fakat amortisörleri en kısa ayara alınca dik konumda parmak ucuyla da olsa yere basabildiğim için pek fazla bir sıkıntı olmuyor. Sanırım bunu zamanla daha orta ayara almam gerekiyormuş, araştırıyorum şimdilik. Eğer öyleyse seleyi biraz keseceğim.
Alışkanlık olarak motora bindikten sonra ayağı kapatıyor ve inmeden açıyordum, onu tam tersine çevirmeden önce binerken ve inerken birkaç kere durur durumdayken düştüm itiraf edeyim.

Tabii bütünüyle benim hatam.
Zaten öyle pek fazla ayak sürüyerek kullanma alışkanlığım olmadığı için -hocalarim sağolsun- sürüşte herhangi bir negatiflik yaşamadım.
Arazide duracağım noktaları görece az engebeli seçiyorum. Henüz açılı olarak tutmakta dengeyi tam ayarlayamadığım ve kendi güçsüzlüğümden dolayı zorluk çekiyorum. Zamanla o da düzelecek gibi duruyor.
Biraz daha deneyimledikten sonra kısa boy hakkında detaylı bir yazı yazmayı planlıyorum.