Duba Vs Mgora

Mecidiyeköy'den , Boğaz köprüsüne giderken Zincirlikuyu metrobüs durağı hizasında unutulmuş bir duba vardı.(Belki gören olmuştur).
İlk gün daha ortada idi emniyet şeridinde (şerit dediğime bakmayın o kısımda 1 mt kadar-duba 30cm kadar) , sonraki günlerde bariyere yapıştırmıştı birileri.Kaldıran olur mu dedim , nerede ise 20 güne gitti orada duruyor kimse almıyor.
Neyse bugün vaktim vardı dedim iş başa düştü , plastik duba olunca böyle kaldırır bariyerin arkasına koyarım dedim.
Ama içinde kum oluyor galiba ağırdı , neyse önce dik hale getirdim sonra alttan kaldırıp bariyerin arkasına koydum.
Artık yerinde değil merak etmeyin :)

Bu olaydan bağımsız (bu unulmuş bir dubaydı) , aynı köprüde Anadolu'dan Avrupa'ya geçerken çoğu yerde dubalar var eğiliyor , bükülüyor , hizaları bozuluyor.Bu kadar para verip kötü hizmet alıyoruz , kazıklanıyoruz gibi hissediyorum.
Bizden alınan vergilerle yapılan üretimlere tekrar ücret , kdv ödüyoruz.Güzel sistem :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Helal olsun size. 1 tane bile dikkatsiz motorcu kardeşimizi potansiyel bir kazadan korumuşsanız bunun mutluluğu yeter.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aha biz de duba nooldu diyorduk...:queen:
Eline sağlık...

Aha biz de duba nooldu diyorduk...:queen:
Eline sağlık...

Bariyerin arkasına attım onu :D
Benim asıl takıldığım buradan bu kadar insan geçiyor bir ben mi rahatsız oluyorum kısmı aslında birazda.
Ayrıca belirttiğim gibi bu köprülere ciddi para ödüyoruz toplamda ama sene olmuş 2020 hala bir ilkellik , düzensizlik ,boş verdimcilik.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bariyerin arkasına attım onu :D
Benim asıl takıldığım buradan bu kadar insan geçiyor bir ben mi rahatsız oluyorum kısmı aslında birazda.
Ayrıca belirttiğim gibi bu köprülere ciddi para ödüyoruz toplamda ama sene olmuş 2020 hala bir ilkellik , düzensizlik ,boş verdimcilik.

polislerin kontrol noktalarındaki dubalar da ayrı bir dert... Tek şeride indiriyor yolu, mesai bitiminde hiç toplsmıyorler.. 4 senedir kaldırılmayan duba biliyorum ben...:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar