[Ağrı MT]

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ağrı ili motosiklet grubu
Ağrı ili, Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan bir ildir. Adını içinde bulunan Ağrı Dağı'ndan almıştır. 1834 yılında bucak, 1869 yılında ilçe olan Ağrı, 1927 yılında il olmuştur.

Orta Asya'dan gelen kavimlerin Anadolu'ya girişleri sırasında Ağrı, bir geçiş oluşturmuş, dolayısıyla birçok medeniyete sahne olmuştur. Ancak bu medeniyetler Ağrı'yı bir giriş kapısı olarak gördüklerinden burada çok köklü bir uygarlık oluşturamamışlardır.

Bölgede egemenlik kurdukları sanılan Hititler'in güçlerini yitirmeleri üzerine, M.Ö.1340 - M.Ö.1200 tarihleri arasında Hurriler bölgeye yerleşmişlerdir. Hurriler krallık merkezi olan Urfa'dan uzak olan Ağrı'yı ellerinde tutamamışlardır.

Son düzenleme:
[Ağrı - MT] Motosiklet Grubu

Arkadaşlar çok gezdim forum'da bi tane Ağrılı bulamadım öyle yapayanlız kalmışım bi başıma buralarda Allah ede de bi tane hemşerili çıkar...​
:salut::salut::salut:​

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Arkadaşlar çok gezdim forum'da bi tane Ağrılı bulamadım öyle yapayanlız kalmışım bi başıma buralarda Allah ede de bi tane hemşerili çıkar...​
:salut::salut::salut:​

s.a. kardeşim ağrı da olmayan ağrılı olur mu? şimdilik elde bu var:)

saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:57 ----------

vıy ben sene gurban olim niye ben ölmüşüm babana rehmet:cherry:

Şuan itibariyle Ağrı'dayım..Varsa buradan birileri görüşelim..
Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi'ne mesai saatleri içerisinde gelerek Engin hoca diye beni sorarsanız görüşürüz..

Ağrı'dan sevgiler :)

Şaka bir yana Ağrı'da bir haftalık ikametim süresi boyunca 2-3 taneden fazla motosikletli görmedim..
Merkezdeydik gerçi..
Motosiklet sevmeyen bir memleket sanırım :)
Bu arada merak edenler için motosiklet kiralanacak yer Telekom civarında bir yer di yanlış hatırlamıyorsam..

Cüzi miktarda paraya mobilet veya ybr 125 kiralanabiliyor..

askerlik yaptığım yerddi ağrı doğubayazıt motoru nerede kullanacaksınkı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan ağrıda motor yok ki motorcu olsun en fazla 10 tane yaa vaarrr ya yokk.. ama cbr 250 ile devrimi başlatacam ağrıda :D

Arkadaşlar ağrıda iki crosscu dağların altını üstüne getirmekteyiz şehirde pek motor kültürü ve bizim bu şehirde çevremiz olmadığından buraya yazayım dedim

cross motoru olan arkadaşlarla tanışıp beraber organizasyonlar yapmayı çok isteriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar