boğaz köprüsü'nün çift yönde ücretlendirilmesi

Katılım
4 Mar 2007
Mesajlar
2,414
Motosikleti
BWS 100
O geçiş ücreti gidiş-dönüş ödeniyor zaten. Aynı gün kullanma zorunluluğu dayatamazlar , eşek gibi o paraları geri verecekler !
"Eskihisar vapurları gibi , gidiş - dönüş bilet alırsınız , keyfiniz ne zaman olursa o zaman kullanırsınız"
Hahaha yapma hocam.
Keşke geri verseler, eşek gibi de değil insanca.
Ama çok iyimsersiniz gibi geldi.
Bu ülkede hec bi neyim bizim lehimize olmaz.
 
Katılım
13 Mar 2012
Mesajlar
125
Gece 12 den önce geçip 12 den sonra döndüğümüzde ne olacak acaba ? Acaba ilk geçişten itibaren 24 saati mi kapsıyor ?
 
Katılım
3 Kas 2016
Mesajlar
5,548
Ben olsam hem giriş hem de çıkıştan para alırım. Asya'dan da girilse Avrupa'dan da girilse hem girişte hem de çıkışta para ödemek zorunda bırakılan bir sistem icat ederim. Yetmezse bir de köprünün ortasına bir gişe açarım.

Tam danışman olacak adamım ya başkanım beni gör..
 
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
3,535
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu birşey değil ki, Amcama Hız cezası geldi. Amcamın traktörü 135km saat yapabiliyormuş. Şoke oldum. Bizim kamyonetimizin de köprüden kaçak geçiş cezası var. Cezada otomobil statüsünde en uzak mesafenin 10 katı yazılmış ama bizim aracımız kamyonet ve 15 temmuzdan geçmesi yasak. Kamyonetimizde yaşadığımız ilçe dışına en son 15 yıl önce çıkmış olmalı. Biz satın almadan önce yani. 1 kere geçince gidiş dönüş tek seferde alınır, aynı gün dönülmezse dönüş tekrar alınır bile diyebilirler. Yapar bu hükümet.

Size gene insaflı davranmışlar bir kaç yıl önce Ford panelvana 373 km ile hız cezası kestiler.;
panelvana-373-km-hiz-yapti-cezasi-2259584.Jpeg
 
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
3,535
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
benzer plakada başka aracı okudu sanırım girişte :)

Cezada aracın bizzat kendi fotosu var.Büyük ihtimalle ortalama hız hesaplayan sistemde bir sorun var.Yine bir Fiat Linea 400 km ortalama hız ile ceza yemiş haberi vardı bir kaç yıl önce.
 
Katılım
17 Nis 2018
Mesajlar
13,500
Motosikleti
D400
aklıma geldi sabit geçiş garantisi verilen köprülerin bakım onarım ücretlerini kim karşılıyor
 
Katılım
10 Ara 2015
Mesajlar
5,023
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Geçen bi vatandaş geldi. Hiç gitmediği bir yerde adına 1228 lira ceza yazılmış. Emniyete gidiyor. Ben buraya hiç gitmedim diyor. "İspatla o zaman" demişler adama. Yani adam o anda orada olmadığını ispatlamak zorunda. İşi gücü bırak, orada olmadığını kanıtlamak için uğraş dur. Şaka gibi.

cezayı yazan kim ise o ispatlamak zorunda, ceza yazıyor ise suçun kanıtı olacak dimi? gerçekten şaka gibi, adamı kurşuna dizerim kurşuna, o cezanın kat kat fazlasını haraç olarak alırım o benim ile abuk subup konuşan memurdan.

edit: bize müstehaktır, şu an ki hayat bile fazla lüks bizim için, karnımız doyuyor ise çok şükür diyeceğiz.
 
Son düzenleme:
Katılım
17 Nis 2018
Mesajlar
13,500
Motosikleti
D400
arkadaşlar geçmediğimiz köprünün parasını ödüyoruz, çift ücretlendirmekten bile kötü bu :D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst