150NK yan demir masrafı

Soldaki işaretli yerin masrafı 150 TL onu saymıyorum fakat ortadaki demir kırılmış sanırım onun parçasını internette bulamadım motor 29.000KM'de 11.000 TL'de ilanda fakat pazarlıkla 10.600 civarına alıcam arkadaşlar. İşaretli alanın parçası ne kadar tutar ve ayriyetten bu fiyata alınır mı ?

5MSKxP.jpg

Motorun önünde işaretlediğin parça ya radyatör koruma ya da grenaj parçası. Arkadakinin ne olduğunu anlamadım yakından çekebilir misin?

Son düzenleme:
Motorun önünde işaretlediğin parça ya radyatör koruma ya da grenaj parçası. Arkadakinin ne olduğunu anlamadım yakından çekebilir misin?

Fotoğrafı alacağım adam gönderdi hocam orada çektiği yer iki demir bağlantısı kopuk sanırım. Öndeki parça internette 150 TL o sıkıntı değil de ortadaki masraf çıkarır mı baya onu merak ettim
Düzenleme: Demir kopuk değilmiş hocam baktım şimdi internett 150NK'nın sol tarafına orada siyah plastik parçası varmış.

Sanırım bu parça.
https://motokacar.com/cf-moto-150-nk-sase-alt-koruma-orjinal

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

Şasisi kırıksa uzak dur.

Yok abi sanırım şasi kırık değil orada plastik parça yokmuş ben öyle görünce sandım ki oradaki mavi demir ortadan koptu fakat plastik parçası yok oranın

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------

Galiba bu parça. eğer buysa toplam 160 TL'ye işi bitirmiş oluyorum.
https://motokacar.com/cf-moto-150-nk-sele-alti-sol-alt-grenaj-orjinal

Motoru aldığında kesinlikle koruma takozu al taktır allah göstermesin bir kazada yada sertçe yere devrilmede sürücü ve yolcu basamağını taşıyan parça kırılırsa 620-630 lira

Koruma takozu değilde koruma demiri daha iyi diyorlar. Şahsen geçen gün ufak bir talihsizlik sonucu benim makineyi yatırdım koruma demiri olmasaydı büyük ihtimalle sol grenaj komple. sol radyatör grenajı, sol sürücü basamağı komple, vites pedalı ve yolcu basamağı yalan olucaktı. Koruma demiri oldugu için içeri gömüldü ve vites pedalı yamuldu. Mümkünse 300-400 liraya satılan motor'un altını da saran korumalardan alın.

koruma demirleri ne kadardır bilmem ama öneririm bazen takoz da işe yaramıyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar