- Konu Yazar
300 yazacaktım da dedim o kadar da insafsızlık yapmayayım.
fiyatın neden o şekilde yazıldığı açıklamalarda mevcut.
peki ciddi alıcıyım ne kadar bir fiyat düşünüyorsunuz?Takas düşünürmüsünüz?
açıklamaya bakmadan fiyattan direk eleme yapan ben almadan elemiştim ilanı bence yinede o fiyatta bırakma üstad
:queen::queen: iyimiş 105 e eski kasa :queen: neyse 15 daha az koyup yeni kasa 2019 cbr650r alalım bari
Haklısın hocam, üzerindeki ekstralar para etmiyor zaten ama ben yine de yazdım işte, belki değerini bilen biri denk gelir diye.
Dediğim gibi açıklamada fiyatla alakalı notum mevcut.
Üzerinde para eden ekstrası, full egzoz olabilir. Tavsiyemi onu da ayrı satmanız. Haricinde, arkadaşların tepkisi gayet normal.
Haklısın hocam, üzerindeki ekstralar para etmiyor zaten ama ben yine de yazdım işte, belki değerini bilen biri denk gelir diye.
Dediğim gibi açıklamada fiyatla alakalı notum mevcut.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...k-temizlikte-aksesuarli-f800s-866734223/detay
düşünürseniz motosikletim ilan da. iletişim için arayabilirsin
Hiç zinciri sağ tarafta motor görmemiştim ::gozluk::
Kayış yahu ne şaftı
ben tepkilere anormal demedim. sadece çamur atanları görüyorum, yapıcı bir eleştiri yok. "fiyat yüksek!" evet yüksek, sizce kaç lira olmalı, siz kaça satarsınız bunu da belirtin madem. ama yok, tek denilen "fiyat yüksek". yüksekse hiç yorum yapmadan da geçebilirsiniz, kimseye zorla bişi satmıyoruz
orijinal parçaları da yanında vericem, isteyen orijinalı takıp kullanır, isteyen bu haliyle kullanır.
alıcısın hangisini alırsın 90 ne 2019 yeni kasa 650r mı alırsın ?? yoksa 15 daha verip senin motorumu alırsın ?? dürüst ol yazmasanda kendin bu cevabı biliyorsun.bende mt07 ye egzoz takiyim siperlik koruma vs takıyım 78 bin 0km si bende 2018 motoru 90a satiyim ?? ha bu arada beni değil kimseyi ilgilendirmez ama burda reklam etmen kendini ve arkasıdna durman insanı düşündürüyor.o motorun ederi 85 falan eder heralde piyasasını bilmiyorum
ha bu arada mayıs ayından beri süre gelen piyasa bu şekilde işliyor.0dan daha fazla yazanlar 2.elde tüm taşıtları uçurdu.haberi olmayan biri girip baksa piyasa ne olmuş diye onunda yazacağı saçma sapan bir rakam olucaktır.herkes 100 yazıp biri 70 yazarsa bir gariplik gözükür
Varmı 2017 cbr 250 r ile takasa girecek cbr 650 R![]()