Dominar 400 UG'un bence maksimum satılması gereken fiyat, 16.500 TL. Yanlış anlaşılmasın bu model hakkında hiç bir fikrim yok ama yakın geçmişte 29.000 TL 32.000 TL bandında neler satıldığını anımsıyorum. Bu yüzden 16.500 TL bence maksimum fiyatı. İdeal fiyatı bana göre 14.500 TL olmalı. Üzücü yani, fiyatların bu denli yüksek olması insanların git, gide daha alt modellere mahkum hale gelmesi... Üzülüyorum şahsım adına, yeni veya genç motosiklet tutkunlarına. Söz konusu fiyatın bir tık üstüne GSX-R almışlığım var.
Çok satılacağına inandığım bir modeldi diyorsun, keşke Tommy'nin dediği gibi elini çabuk tutsaydın. Yinede muhtemelen yıl sonundan önce fiyatlarda gerileme gerçekleşmez ki yıl içinde göstereceği artışı göz önüne alınca yıl sonunda aslın indirim diye adlandırılan şeyin geçmiş tarihli fiyatların bile üstünde olduğunu görüyoruz. Yol yakınken gönlüm var diyorsan, al derim ben. Zira az önce fiyatına baktım, 29.900 TL yazıyordu. Bir kaç bayiye telefon açıp şansını denersen o 900 TL ortadan kalkacaktır.