Yeni Başlayan Sürücü (:

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Merhaba Arkadaşlar,

Adım Faruk, İstanbul'da yaşıyorum, yaşım 32 olmak üzere, aranıza yeni katıldı.
Üniversite çağlarımdan beridir hep motosiklet sürmek istemişimdir fakat bir türlü alamamıştım :)
Ve ilk motorumu Şubat başında alabildim. İlk önce motor sonra ehliyet alırım diye düşünmüştüm fakat pandemi girdiği için ehliyeti Ağustos ayında anca alabildim.
İstanbul içerisi sürüş grupları var ise katılmak isterim.
Memnun oldum,
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun.
Motoru alıp da artık motorum var deyip ehliyet olmadığı için binememek kötü olmuştur.

Motosikleti
Hayırlı olsun hoşgeldin keyifli sürüşler dilerim

Teşekküerler, kazasız belasız inşallah :cherry:

Hayırlı olsun.
Motoru alıp da artık motorum var deyip ehliyet olmadığı için binememek kötü olmuştur.

Aynen hocam, o kısım hayal kırıklığı oldu. Aldım binemedim, yaz bitimine anca yetişti ehliyet :pr::pr:
Neyse artık bundan sonraki maçlara bakıcaz :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Şu an en güzel günleriniz, sürekli sürmek için bir bahane yaratıyor musunuz kendinize?

Motosikleti
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Şu an en güzel günleriniz, sürekli sürmek için bir bahane yaratıyor musunuz kendinize?

Amin Allah razı olsun.
Canım sıkılınca akşam bile tur atmaya çıkıyorum. Ama tek başına biraz sıkıcı oluyor tabi :) buralarda bir gruba denk gelirsem yapışcam yakalarına :cherry:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Amin Allah razı olsun.
Canım sıkılınca akşam bile tur atmaya çıkıyorum. Ama tek başına biraz sıkıcı oluyor tabi :) buralarda bir gruba denk gelirsem yapışcam yakalarına :cherry:

İlk zamanlar yeterli tecrübeyi kazanana kadar grup işi bence biraz sıkıntılı, insan ister istemez gaza geliyor, farkında olmadan daha önce almadığı riskleri almaya başlıyor. Aman dikkat edelim.

Motosikleti
İlk zamanlar yeterli tecrübeyi kazanana kadar grup işi bence biraz sıkıntılı, insan ister istemez gaza geliyor, farkında olmadan daha önce almadığı riskleri almaya başlıyor. Aman dikkat edelim.

Can güvenliği önceliğim tabi, öyle aşırı hızda ordan burdan makaslarda gözüm yok :)
Tecrübe kazanınca da olmaz inşallah

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Can güvenliği önceliğim tabi, öyle aşırı hızda ordan burdan makaslarda gözüm yok :)
Tecrübe kazanınca da olmaz inşallah

40 yaşımdayım, çocukluğumdan beridir bir milim ileriye gidemedim bu konuda, aşırı hızdan ziyade ben de trafiğin içinde canavarlaşıyorum. Yol eğitiminde hoca tekmeleyecekti beni, bunaldı adam. Şaka bir yana elden ayaktan düşmeye başladığımız yaşlarda da 2 teker sürmek dileğiyle.

Motosikleti
40 yaşımdayım, çocukluğumdan beridir bir milim ileriye gidemedim bu konuda, aşırı hızdan ziyade ben de trafiğin içinde canavarlaşıyorum. Yol eğitiminde hoca tekmeleyecekti beni, bunaldı adam. Şaka bir yana elden ayaktan düşmeye başladığımız yaşlarda da 2 teker sürmek dileğiyle.

Amin inşallah, hakkımızda hayırlısı :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar