- Katılım
- 30 Ağu 2014
- Mesajlar
- 5,465
300 e yaptırdım ben hocam.
hocam gördüğüm kadarıyla sadece depo kısmı var sanırım işlem gören, 300 lira çok gibi geldi bana. benim motorda karenaj çok
300 e yaptırdım ben hocam.
Kaliteli şeffaf film seramik kapkamadan her türlü üstün. Daha önce de yazmıştım, süper araba alanların ilk yaptırdığı standart işlem burada şeffaf film kaplatma...2008 Er6F için 1000 TL fiyat almıştım seramik kaplama için 6 ay önce. Benden önceki sahibi karenajlara şeffaf film taktırdığı için 1000 TL para harcamayı göze almadım.
Depo ve çamurluk yapıldı. Plastik kısımlar matlaştırıldı. Ön cama su kaydırıcı uygulandı. Bunlardan önce detaylı yıkandı ve temizlendi. 300 lira bence çok değil çünkü kullanılan ürün gyeon. Ürünün fiyatı belli zaten.hocam gördüğüm kadarıyla sadece depo kısmı var sanırım işlem gören, 300 lira çok gibi geldi bana. benim motorda karenaj çok![]()