15 dakika sonra bakkala gideceğim, açık olur mu sizce?
Çoğu zaman isabetli tahminda bulunuyorlar fakat bir anda çark ettiklerine birçok kere şahit oldum. Ve bulutların görüntüsü hiç de iç açıcı değildi. Ama bu sefer tuttu.Gece yarısına kadar ihtimal yok gösteriyor, sabah yağacak uyarısı var.
Yağarsa yol çizgilerinden uzak durunuz. Zaten kayıyor evet ama oranın çizgilerinde sıkıntı var sanki. Lastiğim Angel GT 2 beni dahi terletti...
Artık acılan konuların kalitesi iyice düşüyor . Hadi yağmura yakalanırsam ne yapmam lazım diye konu acsan tamam da hava durumu tahmini nedir ya.
Bu arada size cok gizli bir bilgi vereceğim, aşağıdaki linke tıklayınız.
https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEU_enTR824TR824&sxsrf=ALeKk02NbxIpSqIJWcZDZixrbVwAdsl-0g%3A1599914269233&ei=HcFcX9XwDfGP1fAPqIi-gAw&q=darl%C4%B1k+%C5%9File+Hava+Durumu&oq=darl%C4%B1k+%C5%9File+Hava+Durumu&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIGCAAQCBAeMgYIABAIEB46BAgAEEc6DAgjECcQnQIQRhCAAjoGCAAQBxAeOgYIABAFEB46DwgjELACECcQnQIQRhCAAjoICAAQCBAHEB46CAgAEAgQDRAeULg9WKdNYM9OaAFwAXgAgAHaAogBjwqSAQcwLjYuMS4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesgBCMABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiV88CN0ePrAhXxRxUIHSiED8AQ4dUDCA0&uact=5
Zaten bakmış, verdiğin link çöp oldu.hava durumu yağmur yağma ihtimalini yok denecek kadar az gösteriyor.
Herbiri ayrı bir psikolojik vaka denebilecek kadar iticilikte yarış içinde olanlar, yazdığı mesajların %90 nını sözümona birileriyle dalga geçmek için yazanlar, her mesajından kibir fışkıranlar. Evet burası motosiklet.net.
Bir de tam bir klişe olan Salih miydi neydi O'nu da yakıştırın tam olsun. Neyseki içimizde her zaman pozitif düşünebilen, insanlarla diyaloğu sağlam kişiler var da
Bakış açını genişletmelisin. Yazdıgın mesaj sadece polemik yaratmaya yarar, farkında mısın? Kalite diyorsun, fakat yazdığın mesajın kalitesini görmüyorsun ve bu hiç hoş gözükmüyor.
Sence bu arkadas google 'dan hava durumuna bakmamışmıdır? Düşündün mü hiç ? veya mesajını dikkatli okudun mu? Zaten bakmış, verdiğin link çöp oldu.
Diğer taraftan, konu ilgi çekmiyor ise cevap vermek zorunda da değil kimse, bu konudan bağımsız olarak söylüyorum, bir konunun yakışıksız kaldığını düşünüp mesaj göndermek kaliteyi cok daha fazla düşürür, gerçekten kalitesiz bir konuya, kimse cevap vermez ise, kaybolur gider, kalite seviyesi de düşmez, ama yazılan her bir mesaj o kalitesizliği kat be kat katlar.
Bu konuya dönecek olursak;
Belki motosikleti uygun değildir yağışlı havaya? Belki yağmurda sürmek istemiyordur, veya o taraflarda olan birilerinden bilgi almak niyetindedir.. Olamaz mı?
Ben ortada bir kaç kalitesizlik görüyorum, fakat o kesinlikle bu konu değil. Lütfen biraz olgunlaşın, bu mesajı da moderatör kimliğimle değil, bir ağabeyiniz, bir kardesinizin yorumu olarak değerlendirin ve artık kendinizi geliştirin.
2020 yılındayız, forum mu kaldı etrafta 3-5 taneden başka? Onu da biz yerle bir etmeyelim.
Levent Bey'e katılmıyorum. Forumdaki konuların bir zamana direnebilirliği olmalı. Sürüş tekniği sorsanız her zaman geçerlidir. Giyim-kuşam falan sorsanız cevapların soran kişinin işinize yarama süresi belki bir hafta ile birkaç ay arasında değişir (sonuçta kişi o süre içinde cevaplara göre karar verir), soran kişi dışında da pek çok kişiye bilgi sağlar. Motor veya kask tavsiyesi deseniz, keza öyle.
Amma velakin, hava durumu şöyle gösteriyor, doğru mudur?
1-Sizin bu sorunun cevabını ne kadar süre içinde öğrenmeniz gerekiyor? Belki 1-2 saat, maksimum 6 saat içinde, sonra akşam olacaktır zaten. Ertesi gün de hava durumu değişecektir.
2-Bu 6 saat içinde sizin bölgeyi bilip cevap verebilecek kişi sayısı kaç? Makul zamanda sadece 3 kişi cevap verebilmiş.
3-Bu 3 kişi tahminden öteye veya bir sitenin söylediğinden başka bir şey diyebilmiş mi? Hayır.
4-6 saat sonra bu konunun bir amacı veya fonksiyonu kalmış mı? Kalmamış. Bundan sonra kimseye faydası olacak mı? Hayır. İşte, sanal ortama katkınız bu kadar.
Levent Bey'e katılmıyorum. Forumdaki konuların bir zamana direnebilirliği olmalı. Sürüş tekniği sorsanız her zaman geçerlidir. Giyim-kuşam falan sorsanız cevapların soran kişinin işinize yarama süresi belki bir hafta ile birkaç ay arasında değişir (sonuçta kişi o süre içinde cevaplara göre karar verir), soran kişi dışında da pek çok kişiye bilgi sağlar. Motor veya kask tavsiyesi deseniz, keza öyle.
Amma velakin, hava durumu şöyle gösteriyor, doğru mudur?
1-Sizin bu sorunun cevabını ne kadar süre içinde öğrenmeniz gerekiyor? Belki 1-2 saat, maksimum 6 saat içinde, sonra akşam olacaktır zaten. Ertesi gün de hava durumu değişecektir.
2-Bu 6 saat içinde sizin bölgeyi bilip cevap verebilecek kişi sayısı kaç? Makul zamanda sadece 3 kişi cevap verebilmiş.
3-Bu 3 kişi tahminden öteye veya bir sitenin söylediğinden başka bir şey diyebilmiş mi? Hayır.
4-6 saat sonra bu konunun bir amacı veya fonksiyonu kalmış mı? Kalmamış. Bundan sonra kimseye faydası olacak mı? Hayır. İşte, sanal ortama katkınız bu kadar.