- Motosikleti
- D400
Harley vaaaa, harley vaaaa. Sen fakir oldugun icin en ucuzuna bakmissin Arndiol![]()
883 ü bu ülkede almak için fakir değil zengin olmak lazım ama :cherry:
Harley vaaaa, harley vaaaa. Sen fakir oldugun icin en ucuzuna bakmissin Arndiol![]()
883 ü bu ülkede almak için fakir değil zengin olmak lazım ama :cherry:
Harley ortamlarında 883 için "kız motoru" diyerek hakir görüyorlarmış. O kadar para verip 883 alıyorsun, adamlar sana pıstırılmış cg muamelesi yapıyor.
Bütün Sportster'lar azıcık öyle sanki...
Doğrudur belki ama ben de uzay mekiği kafalı, kamyon gibi büyük Harleylerden pek hazzetmiyorum. Bir de bu makineleri 80-90 km sabit sürüyorlar ya bana çok ilginç geliyor. İlla ki keyfi, verdiği haz ayrıdır ama ne bileyim, ben sanki keyif alamam diye düşünüyorum.
Bana da hitap etmiyorlar. Gerçi yeni agresif Fat Bob tarzı olanlar fena değil gibi... Yine de herhangi bir HD'a gelene kadar alınacak o kadar marka model var ki? (Benim için...)
55K ya 250lik motor vay arkadaş 55k ya Sıfır Harley alınıyor amerika'da be
Doğrudur belki ama ben de uzay mekiği kafalı, kamyon gibi büyük Harleylerden pek hazzetmiyorum. Bir de bu makineleri 80-90 km sabit sürüyorlar ya bana çok ilginç geliyor. İlla ki keyfi, verdiği haz ayrıdır ama ne bileyim, ben sanki keyif alamam diye düşünüyorum.
Tam "Fat Bob'un agresifliğini yerim" diye yazacaktım, 80 bg ve 155 nm torku olduğunu okuyup "amma değişik güç kombinasyonu" demek durumunda kaldım. Lakin ayı gibi ağır, 300 kg üstü.
Bir gün Kawasaki alabilecek kadar zengin olabilecek miyiz acaba? 125lik motor 54.900 TL olmuş. 2016 yılında 11.250 TL'ye Kawasaki Z 250 SL almıştım 2. El 2.000 km'de. Hey gidi günler.![]()
Bir gün Kawasaki alabilecek kadar zengin olabilecek miyiz acaba? 125lik motor 54.900 TL olmuş. 2016 yılında 11.250 TL'ye Kawasaki Z 250 SL almıştım 2. El 2.000 km'de. Hey gidi günler.![]()
Yatırım dediğin şey eski model bir Kawasaki alıp, kullanmadan parça parça satmaktır.![]()
Diyelim ki zengin oldun, gerçekten alir misin ?
Zenginlikle enayilik es anlamli degil sanki![]()
Harley ortamlarında 883 için "kız motoru" diyerek hakir görüyorlarmış. O kadar para verip 883 alıyorsun, adamlar sana pıstırılmış cg muamelesi yapıyor.
Yuf be 20 sene önce kaliteli dağ bisikletleri 2000$'dı. (Deore XT-LX karışık takımlı Scott USA) Çok artmış fiyatlar...
Ninja h2R 841 bin... Vışşşş......r:
o nasıl olmuş? ben anlamadım. 20 sene once 2000$ olan şimdi de 2000$ olması gerekmez mi?
şimdi neden 2500$ - 8000$ - 14000$ lara yukselmis fiyatları? yani dolar bazinda artis neden ki?
adamlarda o kadar enflasyonda yok yani.