Yazık halimizde bile Alamanya bizi kıskanıyorsa normal halimizi düşünemiyorum.
millet görmek istemiyor daha net olanı atıyorsun ayıp :cherry:
Şeytan diyor sat motoru, koy üzerine biraz daha para, al Ys 125, bak keyfine.
geçen sene versys650 ile tracer arasında 30 binlira gibi bi fark vardı
şimdi 3-4 binlra fark var
Yalan oldum ben resmen.
Bu fiyatlara talep olmazsa bir şeyler ayarlayabilirler
Görüpte inanmayanlar iyice görsün diye attım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Bir ara ben de düşündüm bu durumu. Büyük cc şehir içinde biraz zahmetli oluyor. Satıp 125lik alayım, fıtı fıtı gezerim diyordum ama bu saatten sonra ne satarım ne de yenisini alabilirim. XJ6 ile 4 çocuklu silindirim ile keyfime bakmaya devam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
4 büyük Japon devri yavaş yavaş bitiyor artık ülkemizde. Zaten Kawa ve Suzi ölmek üzereler. Sırada Yamaha ve Honda kaldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Siz hâlâ almadınız mı hocam? Taa ne zaman demiştim ben size alın diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Hâlâ talep var hocam. Bizim millet akıllanmaz. Bayilerde sıfır motor yok.
İnsanda heves bırakmıyorlar. Satıyorum ya motoru. 2017 de sıfır aldım. 3300 km yapmışım. Şöyle bi bakıp düşününce kullanmıyormuşum zaten. Boşuna sigorta vergi vs ödemiyeyim bari. 1500 tl ye bi bisiklet alır binerim.
Valla yaklaşık 2 ay önce facede 14.500 e ilana vermiştim 1 günde gelen tekliflerden dolayı satmaktan vazgeçtim binicem dedim ama bu sefer de sistem motora binmeyi bana çok görüyor. Valla ne fiyat yazsam bilemedimki artıkCbf'i kaça satıyorsun hocam.![]()
Tenere 700 117.000 tl olmus,138 binlik versiyonu da varmis
Ulan tenere iyi,alinabilir falan diyodum da 120 kagit verip suna mi sahip olacam ?
https://advmoto-assets-advmoto.netd...-FirstRide/2021-Tenere-700-FirstRide-Dash.jpg
99.000 hadiii neyse de artik bu kadari da fazla,almiyorum seni..