Otomobile gece gelen ötv zammının etkisi

Motosikleti
R25, CRF250L
Merhaba arkadaşlar, malumunuz bir güne daha zamla uyandık. Bu otomobile gelen zam biz motosiklet sürücülerini nasıl etkiler? Eylülde kalkacağı söylenen %10 vergi vardı, akıbeti ne olur?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akp ulkeye sosyalizim getirdi maasalah.Simdi cok hakim degilim konuya ama fiyati 240 bin ve uzeri olan araclari etkiliyor galiba,yaniii zenginden(!) alinan vergiler arttirilmis..

Acliktan olmedigine sukreden halkimiz icin cok guzel haber..

Arka tekere 2. bir disk kilidi alayım diyor ve hep ihmal ediyordum ,artık hızlı olsam iyi olacak ...

Olay zenginden al olayı değil, zengin fakir herkese gelen bir zamdır. Bulabilirsen sıfırı 85.000 tl olan araçlardan başlıyor.

Pahalı daha pahalı olursa , ucuza talep kayar onlarda da fiyat artışı olur.
Ülke ülke değil mayın tarlası , yanlış hamlelerle emeğini yok etmek çok kolay.( bu da hırsızlığın bir başka türü aslında ,nitelikli hırsızlık.)

bunlar hep amerikanın oyunu
49488954626_e67deb3c04_c.jpg

Daha da beter. VW 100'e satıyor ki bunun ciddi bir kısmı maliyet, yani hepsi kar değil. Bizim hükümet 145 net kar sağlıyor, kendi halkından.

Neyse, haftaya ÖTV indirimi gelir mi?

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Tayyipçi arkadaşlar sus pus bu aralar, onlardan derin bir açıklama bekliyoruz, büyük resmi görmemiz lazım, bir araba alırken neden iki araba da devlete alıyoruz bizi aydınlatsınlar hülooo orada mısınız??

ötv indirimi bekleyen dangalaklar nerede ?? neyse böyle memnunum ben malımız değer kazanıyor gayet güzel seneye zaten seçim var yine akp ye vericem oyumu ki arabamın değeri katlansın sürdükçe pahalanıyo

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Şuan alamıyorum anasını satayım. 1.5 2 ay sonra parası neyse verip alıcam yoksa bu gidişle 100cc makina bile alamayız.

Tayyipçi arkadaşlar sus pus bu aralar, onlardan derin bir açıklama bekliyoruz, büyük resmi görmemiz lazım, bir araba alırken neden iki araba da devlete alıyoruz bizi aydınlatsınlar hülooo orada mısınız??

Cari açık panpa. Millet ithal mallara yüklendikçe ekonominin şaftı kaydı. İkame mal da yok. O zaman tek çıkar yol var: zam yapm.. pardon yukarı yön endeksli güncelleme yapmak.

Nasıl lan iyi açıkladım di mi? Varsa alırım bi daire başkanlığı. Genel md. yrd. olsun, o da olumlu. Uzmanlık?

Nasıl yani? Yerli uçak göklerde, yerli tank çöllerde. Gavurlar peynir ekmek gibi alıyor. TOGG lansmanından sonra Tesla hisseleri dibe vurdu. Ne cari açığı? Terörist misiniz siz?

Müsteşarlık istiyorum ben.

Akp ulkeye sosyalizim getirdi maasalah.Simdi cok hakim degilim konuya ama fiyati 240 bin ve uzeri olan araclari etkiliyor galiba,yaniii zenginden(!) alinan vergiler arttirilmis..

Acliktan olmedigine sukreden halkimiz icin cok guzel haber..

Neyse o zaman 212.000 TL cik lik Clio'ya zam gelmediyse 2 tane alıyorum ben...

Nasıl yani? Yerli uçak göklerde, yerli tank çöllerde. Gavurlar peynir ekmek gibi alıyor. TOGG lansmanından sonra Tesla hisseleri dibe vurdu. Ne cari açığı? Terörist misiniz siz?

Müsteşarlık istiyorum ben.

Seni birim müdürü yapalım. Daha sonra kademe kademe müsteşarlığa kadar ilerletiriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar